in

Român omorât în bătaie de un conațional. ”Ajutați-mă, am fost bătut. Mă simt rău”

Român omorât în bătaie de un conațional. ”Ajutați-mă, am fost bătut. Mă simt rău”. Un român în vârstă de 53 de ani, stabilit în Italia, a murit după ce a fost bătut crunt de un conaţional. Înainte de a-şi da ultima suflare bărbatul a rostit numele agresorului.

Tragicul eveniment a avut loc în Rivoli (Piemonte). Victima se numea Andrei Dănilă şi locuia într-o baracă improvizată pe care a construit-o într-un pasaj subteran aflat în apropierea şoşelei de centură din Collegno. (VIDEO)

Moare la 53 de ani a doua zi după vaccin, familia în lacrimi: „Vrem să știm de ce”

Omorât în bătaie de un conațional

Românul trăia acolo în condiţii greu de descris şi nu beneficia de niciun fel de ajutor social pe care statul îl oferă pentru persoanele fără adăpost.

Bărbatul a sunat duminică după-amiază la 112 pentru a anunţa că a fost bătut. „Ajutați-mă, am fost bătut. Mă simt rău.”, au fost cuvintele bărbatului către operatorul de la dispecerat, scrie ObservatorNews, care citează La Stampa.

A rostit numele agresorului, cu ultimele puteri

Când a fost găsit, românul abia mai putea vorbi, dar cu ultimele puteri a povestit ce s-a întâmplat: 

”Am fost bătut azi dimineață – le-a spus militarilor – de un alt bărbat fără adăpost, român ca și mine. Apoi m-am întors aici, dar m-am simțit din ce în ce mai rău”. Aceste câteva cuvinte ale bărbatului au fost suficiente pentru a-i ajuta pe poliţişti să plece pe urmele agresorului, însă nu au putut stabili cu exactitate cum s-au petrecut faptele.

Rănile la cap erau prea grave, iar ambulanța l-a transportat pe bărbat rapid la secția de urgență a spitalului din Rivoli, unde a murit, din păcate, la câteva ore după internare.

A fost programată autopsia trupului neînsuflețit pentru a se clarifica dacă loviturile primite în zona capului au fost cele care au cauzat sau nu moartea românului Andrei Dănilă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
fura curent italia

Italia, obligat la muncă în folosul comunității, român prins că fura curent de la vecina sa

Draghi a vorbit despre criza din Ucraina

Invazie în Ucraina, Draghi: „Italia are pregătiți 3.400 de militari”