in

Moare la 53 de ani a doua zi după vaccin, familia în lacrimi: „Vrem să știm de ce”

Moare a doua zi după vaccin. Luca Ciampi, 53 de ani, s-a prăbușit pe podeaua cunoscutei sale frizerii din Agliana, provincia Pistoia. 

moare dupa vaccin in Italia
Luca Ciampi moare a doua zi după vaccin

Moare a doua zi după vaccin

Era doar după șapte și jumătate în dimineața zilei de marți, 22 februarie, când s-a petrecut tragedia. După cum relatează Il Tirreno , „timp de aproape o oră salvatorii l-au supus la resuscitare, apoi l-au transportat în cod roșu la spitalul din Pistoia. Unde, însă, a murit aproape imediat, a doua zi după ce a primit o nouă doză de vaccin Covid”. 

Se va face autopsie

Acum va fi necesar să se constate o posibilă corelație între moarte și vaccinarea foarte recentă. S-a dispus autopsia.

A patra generație dintr-o familie de frizeri, Luca Ciampi lasă în urmă soția Claudia și doi copii: o fată de 11 ani și un băiat de 18 ani. Pentru profesionalismul său, Luca Ciampi a fost o adevărată instituție chiar și cu mult dincolo de granițele Aglianei.

I s-a făcut rău după vaccin, Katia moare la vârsta de 14 ani. Furia familiei: „Vrem adevărul”

Atac de cord

A fost un client, la scurt timp după ora 7.30, care a sunat la 118 de pe mobil. La fața locului s-a deplasat imediat o ambulanță de la Crucea Roșie Quarrata. Inima lui Luca Ciampi nu mai bătea și timp de peste o oră echipa de salvatori i-a făcut resuscitare, cu defibrilatorul și aplicând aparatul care realizează automat masajul cardiac. Apoi, cursa cod roșu către spitalul San Jacopo, unde, însă, medicii nu au putut decât să declare decesul. Probabil cauzat de un atac de cord”.

Din cauza autopsiei, data înmormântării nu a fost încă stabilită. „Am cerut autopsia pentru că vrem să înțelegem ce s-a întâmplat cu adevărat”, spune în lacrimi soția sa Claudia Cipriano. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
mario draghi demisia

Italia va pune capăt stării de urgenţă anti-COVID pe 31 martie, pașaportul verde eliminat treptat

plata cass romani strainatate

Lucrați în străinătate, ați plătit CASS, dar nu beneficiați de servicii medicale! Interpelare în Parlament