in

Viareggio, moare la 45 de ani: tocmai își făcuse a treia doză


Dramă la Viareggio: moare după a treia doză. Sergio Benedetti, un cunoscut barman de 45 de ani, a murit luni după ce s-a plâns de o stare de rău, imediat după ce și-a făcut a treia doză de vaccin. Știrea este publicată în ediția de astăzi a publicației Il Tirreno Versilia.

Moare după a treia doză

Sergio Benedetti nu a deschis luni barul „Grecale”, pe care îl deținea, pentru că nu se simțea bine: își făcuse a treia doză de vaccin, relatează ziarul toscan.

S-a culcat și a amânat deschiderea pentru a doua zi: a fost găsit mort, probabil lovit de infarct. Lasă în urmă mama și fratele, proprietarul unei pizzerii situate în fața barului.

Pilot de karting moare înainte de cursă. Emilio De Luca avea 34 de ani

A fost mereu sănătos

Sergio a fost întotdeauna un bărbat sănătos: familia va cere să se facă o autopsie. În localul său „Grecale”, un bar de pe Promenada Viareggio, crease și un mezanin pentru prezentarea cărților: scrisul era pasiunea lui.

„Un băiat bun, cult și amabil și-a dorit cu tărie să dea barului său o amprentă proprie, scenă a întâlnirilor literare cu autorii de carte. O îmbrățișare puternică pentru mamă și familie rămâne în inimile noastre’ – scrie un utilizator pe rețelele de socializare. ‘Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase și zâmbetele pe care le-ați avut pentru noi toți, aici le vom aduce înăuntru și dorința voastră de a crede în viitor va fi puterea noastră’ – adaugă un alt prieten.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.8]
ambulanza italia batrana moarta

Italia, cadavrul unei bătrâne de 89 de ani, găsit în propria locuință după 4 ani

arestat domiciliu urmarit

Italia, român în arest la domiciliu, alege închisoarea decât să mai locuiască cu iubita: ”Întotdeauna ne certăm”