in

Italia, român în arest la domiciliu, alege închisoarea decât să mai locuiască cu iubita: ”Întotdeauna ne certăm”

Italia, român în arest la domiciliu a preferat închisoarea decât să mai locuiască cu iubita: ”Întotdeauna ne certăm”. Un român, în vârstă de 49 de ani, s-a dus la poliție și i-a rugat pe oamenii legii să-l aresteze, pe motiv că nu mai suportă certurile cu iubita sa. 

Totul a început atunci când Valentin, un român, în vârstă de 49 de ani, a cunoscut online o româncă rezidentă în orașul italian Pontedera (Toscana).

Bărbatul s-a mutat dintr-un sat din România în casa partenerei sale cunoscute pe internet. Trăia cu speranța că va scăpa de un mandat de arestare împotriva sa, pentru infracțiuni comise în țara natală, potrivit publicației Il Tirreno, citată de stiridiaspora.ro

După ce a cunoscut-o pe româncă pe internet și au conversat timp de un an de zile, bărbatul a decis să se mute la domiciliul proaspetei sale partenere, într-un oraș industrial din regiunea italiană Valdera (Pisa).

Italia, tânără de 26 de ani, ucisă şi tranşată de vecinul ei, trupul femeii pus în 4 saci și aruncat în mărăcini

Italia, românul era în arest la domiciliu

Pentru Valentin, se poate spune ca socoteala de acasă nu s-a potrivit deloc cu cea din târg. Bărbatul a avut parte de două surprize neplăcute la sosirea în Italia.

Din cauza faptului că avea un mandat european de arestare pe numele său, românul a fost arestat imediat ce a pus piciorul în Pontedera. Era deja așteptat de carabinieri.

În așteptarea extrădării înapoi în România, românul a indicat locuința iubitei sale, ca locul unde va respecta perioada de arest preventiv la domiciliu.

Relația amoroasă din online nu s-a dovedit a fi la fel de roz și în viața reală. Cei doi s-au certat constant, aruncându-și acuzații reciproce.

După ultima ceartă, Valentin a plecat din apartamentul iubitei sale, știind că va comite o infracțiune. După câteva sute de metri a ajuns în Via Lotti, unde se află sediul carabinierilor din Pontedera.

Cum i-a văzut polițiști, Valentin a ales răul mai mic și s-a predat.

„M-am certat din nou cu iubita mea, nu o mai suport! Arestați-mă, vă rog!”. Dorința sa i-a fost împlinită pe loc.

După ce și-a petrecut noaptea în arest, Valentin s-a prezentat marți, 29 martie, în instanță. Judecătorul Giulio Cesare Cipolletta a validat arestarea românului și a dispus ca bărbatul să fie pus din nou în arest la domiciliu, în așteptarea procesului stabilit în aproximativ o lună de zile.

În cadrul înfățișării, Valentin a fost sfătuit să fie mai îngăduitor cu partenera sa.

În schimb, bărbatul a explicat de ce a preferat închisoarea decât compania femeii: „Sunt liniștit doar când dormim. Întotdeauna ne certăm. Duminică seara a distrus totul, de la dormitor la bucătărie”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 12 In medie: 3.5]
Moare după a treia doză la Versilia

Viareggio, moare la 45 de ani: tocmai își făcuse a treia doză

Putin vinde gazele numai în ruble

Putin: „Gaze în ruble de mâine”. Ce va face Italia