in

Italia, tânără de 26 de ani, ucisă şi tranşată de vecinul ei, trupul femeii pus în 4 saci și aruncat în mărăcini

Italia, tânără de 26 de ani, ucisă şi tranşată de vecinul ei, trupul femeii pus în 4 saci și aruncat în mărăcini.

O descoperire şocantă făcută în Borno, provincia Brescia, pe 20 martie a ţinut autorităţile italiene pe jar. Trupul unei femei, ciopârţit în 15 bucăţi, a fost găsit pus în patru saci negri şi abandonat printre mărăcini, la graniţa cu Bergamo, de un trecător care a anunţat imediat poliţia.

Tânăra ucisă şi tranşată în Italia este o vedetă din filme pentru adulţi. Criminalul actriţei Charlotte Angie este chiar vecinul său.

Sfârşit cumplit pentru o mamă ucraineană de 23 de ani: a murit carbonizată într-un apartament din Napoli

Italia, tânără de 26 de ani, ucisă şi tranşată de vecinul ei

Tânăra tranşată era nimeni alta decât Carol Maltesi. Era cunoscută sub numele de scenă Charlotte Angie, în vârstă de 26 de ani, scrie ObservatorNews. Despre tânără nu se mai ştia nimic de foarte mult timp. Nu mai dăduse niciun semn din luna ianuarie şi nu răspundea nici la telefon.

Tot atunci se pare că a avut loc şi crima, după cum a mărturisit Davide Fontana, 43 de ani, cel care s-a prezentat singur la poliţie şi a recunoscut crima.

Bărbatul, un angajat de bancă, era vecin cu victima. El a spus că a ucis-o pe actriţa din filme pentru adulţi în Milano, în luna ianuarie. Iniţial, i-a ţinut trupul în frigider, după care a decis să o ciopărţească şi să îi arunce trupul.

A ales locaţia unde să îi arunce corpul pentru că ştia bine zona, mai fusese acolo de mai multe ori în trecut. Davide Fontana este acuzat acum de ucidere voluntară calificată, distrugere și ascundere a unui cadavru.

Pentru a reuşi să o identifice pe tânără, anchetatorii au postat imagini cu şapte din cele 11 tatuaje care au fost găsite de medicul legist pe bucăţile găsite în saci.

Crima a avut loc la Milano

Despre Charlotte Angie, care locuia într-o casă din Milano şi care era mama unui copil de şase ani, nu se mai ştia nimic de foarte multă vreme. A ratat foarte multe evenimente la care era cap de afiş şi nimeni nu reuşea să dea de ea, având telefonul deconectat.

Duminică, 20 martie, în jurul orei 15.30, un bărbat de 60 de ani a descoperit cei şase saci aruncaţi între mărăcini. A crezut că în interior se află gunoi, însă când a deschis unul dintre ei avea să facă descoperirea macabră.

În interior a dat peste o mână de femeie, cu unghii foarte îngrijite, date cu ojă. A alertat imediat poliția, declanșând ancheta care a dus la dezvăluirea din noaptea de luni spre marți.

Potrivit mărturisirilor principalului suspect, crima a avut loc în ianuarie. Din cercetări a reieșit că pe 20 martie mașina înmatriculată pe numele lui Carol Maltesi trecuse prin Borno, fiind condusă însă de un bărbat. Era chestiune de timp până la identificarea acestuia.

Aşa că luni, Davide Fontana, vecin al victimei, s-a prezentat la poliţie pentru a oferi informații despre femeia dispărută. S-a contrazis însă în declaraţii. Ajutaţi şi de dovezile strânse până atunci, anchetatorii au reuşit să îi obţină mărturisirea.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 126 In medie: 4]
Doi români au murit în aceeași zi în Italia

Șoc în Italia, doi români fără adăpost morți în aceeași zi, la Milano și Roma

batea batranii italia romanca

Italia, româncă trimisă în judecată pentru că îi bătea pe bătrânii asistați, femeia este de negăsit