in

Italia, româncă trimisă în judecată pentru că îi bătea pe bătrânii asistați, femeia este de negăsit

Italia, româncă trimisă în judecată pentru că îi bătea pe bătrânii asistați, femeia este de negăsit. O îngrijitoare româncă este trimisă în judecată pentru rele tratamente aplicate unui cuplu de pensionari de care avea grijă în Italia.

Abuzul a fost raportat de cele două fiice ale pensionarilor, soț și soție, din Fiorano, provincia Modena din Italia. Părinţii fetelor aveau vânătăi şi erau, de asemenea, drogați cu medicamente.

Potrivit presei din Italia, badanta româncă este acum de negăsit.

Sfârşit cumplit pentru o mamă ucraineană de 23 de ani: a murit carbonizată într-un apartament din Napoli

Trimisă în judecată pentru că îi bătea pe bătrânii asistați

Ar fi trebuit să aibă grijă de ei, pentru a le satisface nevoile delicate din cauza vârstei și a problemelor fizice, dar nu a fost așa. Ba mai mult, o dată au fost nevoiți să recurgă la tratament spitalicesc pentru traumatismele lor.

O îngrijitoare de origine română a fost angajată de fiicele unui cuplu de bătrâni: dacă la început i s-a părut potrivită ca să aibă grijă de mama și tatăl lor, cu timpul s-a dovedit contrariul. Potrivit actelor de urmărire penală, femeia avea obiceiul de a jigni și chiar de a-i lovi pe soții lipsiți de apărare.

Badanta româncă a fost astfel denunțată de fiicele sale pentru rele tratamente și împotriva ei a început procesul judiciar, care va începe în câteva luni, scrie stiridiaspora.ro.

În proces, fiicele au intentat acțiune civilă și sunt apărate de avocatul Elisa Baldaccini. Ambele au decis să meargă până la capăt, dornice să obțină dreptate pentru părinții lor. Între timp, tatăl în vârstă s-a stins din viață, iar soția sa are probleme de sănătate.

Procesul va începe în următoarele luni, însă femeia acuzată, care între timp a fost concediată, a devenit de negăsit. Prin urmare, nu este sigur dacă s-a întors în țara de origine sau dacă se află încă în Italia. Vor fi făcute percheziții. Cert este însă că va trebui să răspundă pentru acuzația de rele tratamente în fața judecătorului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]
ucisa italia

Italia, tânără de 26 de ani, ucisă şi tranşată de vecinul ei, trupul femeii pus în 4 saci și aruncat în mărăcini

Draghi huiduit la Napoli

Draghi, huiduit de mulțimea furioasă la Napoli: „Nu armelor în Ucraina” – VIDEO