in

Draghi, huiduit de mulțimea furioasă la Napoli: „Nu armelor în Ucraina” – VIDEO

Draghi huiduit la Napoli. Urlete și insulte la ieșirea prim-ministrului Maria Draghi din Bazilica Santa Maria din cartierul Sanità din Napoli. Premierul a fost huiduit în timpul vizitei sale în capitala Campaniei de un grup de manifestanți, adunați pentru a protesta împotriva creșterii cheltuielilor militare preconizate de guvern.

Draghi se întâlnise cu refugiați ucraineni cu puțin timp înainte.

Draghi huiduit la Napoli: „Nu armelor”

„Nu războiului. Nu armelor în Ucraina. Nu creșterii cheltuielilor militare” și „fără bani la arsenale, mai multe fonduri la spitale” sunt câteva dintre bannerele afișate de protestatari, inclusiv de unii membri ai comitetului care luptă împotriva închiderii spitalului San Gennaro.

Au fost huiduiți și președintele Regiunii Campania, Vincenzo De Luca, și primarul din Napoli Gaetano Manfredi, prezenți la vizita lui Draghi. Activiștii Mișcării șomerilor „7 noiembrie” au aprins și fumigene roșii în piața din apropiere. La manifestație au participat și activiștii No Green Pass.

Întâlnirea cu refugiații ucraineni

Premierul italian a venit la Napoli pentru a semna „Pactul pentru Napoli”, prin are au fost alocate 1,2 miliarde de euro din contribuții pentru Napoli, potrivit Napoli Today.

Proteste violente la Roma, petarde și tomberoane incendiate, ciocniri cu poliția, 16 persoane arestate – VIDEO

În jurul prânzului, premierul a mers apoi la Bazilica Rione Sanità, însoțit de primar. Aici a avut loc o întâlnire cu refugiații ucraineni primiți în ultimele săptămâni de voluntarii Fundației Comunitare San Gennaro. Au fost prezenți episcopul auxiliar de Napoli, consulul ucrainean Kavalenko Maksym și părintele Loffredo.

La ieșire, Draghi a fost întâmpinat de o mulțime furioasă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 3.7]
batea batranii italia romanca

Italia, româncă trimisă în judecată pentru că îi bătea pe bătrânii asistați, femeia este de negăsit

masini productie romania

România a produs în anul 2021 mai multe autoturisme decât Italia și se află pe locul 6 în UE