in

Pilot de karting moare înainte de cursă. Emilio De Luca avea 34 de ani

Continuă valul de decese neașteptate ale unor oameni tineri fără probleme medicale cunoscute. Ultimul episod s-a petrecut la Trapani, unde un pilot de 34 de ani a murit înainte de cursă. „I s-a făcut rău”

Pilot de 34 de ani moare înainte de cursă

Drama la Trapani. Un pilot de 34 de ani din Alcamo, Emilio De Luca, a murit ieri după ce i s-a făcu rău în timp ce aştepta să participe la un trofeu regional de karting. 

Imediat a primit îngrijiri și transportat la spital, unde a murit la scurt timp după aceea. Bărbatul, ucis de un stop cardiac, s-a numărat printre organizatori și a participat la cea de-a doua probă regională de karting care se desfășoară pe circuitul Castellammare del Golfo, în zona Trapani.

Fată de 15 ani moare în somn la Palermo. Preotul paroh: nu faceți speculații cu vaccinurile

Cursa a fost anulată

Cursa de karting a fost anulată. S-au exprimat profunde condoleanțe de către primarul Nicolò Rizzo și de către întreaga administrație municipală. 

Moare la 53 de ani a doua zi după vaccin, familia în lacrimi: „Vrem să știm de ce”

„Comunitatea este profund întristată – spune primarul Rizzo-. Oferim cele mai profunde condoleanțe apropiaților lui Emilio de Luca, organizatorul și tânărul șofer al trofeului, din păcate decedat, exprimându-le profunde condoleanțe și întristare”.  www.ilmessaggero.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4]
30 euro pe zi pentru refugiații ucraineni in Italia

Refugiații ucraineni din Italia primesc 30 de euro pe zi și asigurare gratis pentru mașină

ucraineana moarta napoli

Sfârşit cumplit pentru o mamă ucraineană de 23 de ani: a murit carbonizată într-un apartament din Napoli