in

Italia, cadavrul unei bătrâne de 89 de ani, găsit în propria locuință după 4 ani

Italia, cadavrul unei bătrâne de 89 de ani, găsit în propria locuință după 4 ani.

Oficialii direcției de sănătate publică din Trieste s-au alertat după ce nu au mai reușit să o găsească pe o bătrână de 89 de ani. A fost găsită, câteva zile mai târziu, în propria locuință, mumificată, prăbușită alături de pisica ei.

Specialiștii au stabilit că cel mai probabil a decedat în urmă cu patru ani, relatează Corriere della Sera, citată de G4media.

Cadavrul unei bătrâne de 89 de ani, găsit în propria locuință 

Funcționarii s-au dus marți la locuința femeii, alertați de lipsa acesteia, și au alertat poliția după ce nimeni nu le-a răspuns.

După ce ofițerii au intrat, au descoperit că bătrâna născută în 1933, era moartă de mai mulți ani. Alături de ea a fost găsită și pisica pe care o îngrijea.

Femeia mai avea o soră, însă relațiile dintre cele două erau întrerupte de mai mult timp. Lucrătorii din domeniul sănătății au găsit câteva produse alimentare care au expirat în 2018, unul dintre puținele articole care pot indica o eventuală dată a decesului.

Cazuri frecvente în Italia

Episoade de acest tip se întâlnesc destul de frecvent în Italia. Anul trecut, presa a mai relatat un caz asemănător al unei femei găsită în casă după câțiva ani de la deces, dar și un alt caz, petrecut tot în Trieste.

Un tată și fiul lui au fost găsiți morți în propria locuință din via Giulia, doar după ce s-au început lucrările de renovare a fațadelor imobilului în care locuiau.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
amenda circulatie

Nu v-ați plătit amenzile rutiere în România? Permisul de conducere va fi suspendat după 60 de zile

Moare după a treia doză la Versilia

Viareggio, moare la 45 de ani: tocmai își făcuse a treia doză