in

Treviso, doi șoferi români s-au luat la bătaie într-o parcare, cu bare de metal și cuțite, ambii au ajuns la spital

Doi șoferi români de camion s-au luat la bătaie, marți seară, într-o parcare din Volpago del Montello, provincia Treviso din Italia. Ambii erau băuți, iar disputa s-a terminat la spital, potrivit antena3.

A fost nevoie de intervenția carabinierilor din Volpagese, marți în jurul orei 22:00 pentru a despărți doi șoferi de TIR care s-au luat la bătai într-o parcare din via Piave, în zona industrială a localității Volpago del Montello.

Se pare că după ce au luat cina, într-o stare evidentă de ebrietate, cei doi au început să se certe cu patos, fără să fi avut vreun motiv major.

Padova, băiețel român de 5 ani, răpit din fața mamei: ”Doi indivizi o țineau pe ea de mâini și un al treilea l-a luat pe copil”

Unul dintre șoferi, un român de 46 de ani l-ar fi lovit pe celălat de mai multe ori cu o bară de fier. Compatriotul de 53 de ani ar fi reacționat la rândul său cu un cuțit de bucătărie.

Ambii au ajuns la spitalul din Montebelluna. Unul cu o rană tăiată în partea din spate a mâinii drepte și o fractură a brațului stâng, celălalt cu o leziune a capului și o rană la bărbie.

Obiectele contondente folosite în conflict de cei doi români au fost confiscate de forțele de ordine care, la finalul cercetărilor, vor sesiza Autoritatea Judiciară.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3]
morti Covid

Catastrofă, peste 300 de morți într-o zi: „România este noua Lombardia”

certificat vaccinare

Și cu banii luați și fără certificat de vaccinare. Cum sunt păcăliți românii care vor să cumpere documentul