in

Italia, și-a violat nepoatele ani de zile: „Am fost stăpânit de Satana”. Mama fetelor, în stare de șoc

Știri Italia: și-a violat nepoatele ani de zile. Bărbatul în vârstă de 50 de ani aflat în închisoare recunoaște totul, dar spune: „Eram nebun, nu mi-am dat seama”. Mama fetelor, în stare de șoc.

Și-a încredințat fiicele oamenilor în care avea cea mai mare încredere, în cel mai sigur și controlat loc. La etaj, în aceeași clădire cu apartamentul său, în casa bunicii și a unchiului fetelor. Niciodată nu și-ar fi putut imagina că erau în pericol, scrie Corriere della Sera.

Niciodată nu s-ar fi gândit că un bărbat abuza de fete de ani de zile și că violatorul era fratele ei, unchiul victimelor.

Există o dublă dramă în descoperirea făcută de o femeie din Roma când cea mai mică dintre fete, acum în vârstă de 10 ani (cealaltă are 14 ani), i-a mărturisit: „Unchiul mă atinge ca pe sora mea”.

Citiți și: Scenă terifiantă la Piacenza, ucraineancă violată pe stradă, în timp ce unii filmează scena. Primarul: ”Ceea ce s-a întâmplat este înfiorător”

Italia, și-a violat nepoatele ani de zile

Un șoc însoțit de neîncredere. Speranța unei neînțelegeri a fost de scurtă durată. Mergând până la casa fratelui său, bărbatul a mărturisit. Apoi, în fața anchetatorilor a spus: „Am fost posedat de Satana”.

El are 50 de ani și a fost denunțat prin intermediul avocatei Vittoria Santoro și arestat. El se află acum la Regina Coeli, după ce judecătorul a respins cererea sa de a i se aplica o brățară electronică pentru a părăsi închisoarea.

Riscul de repetare a crimei era prea mare; prietenul surorii sale mai mari fusese și el obiectul atențiilor sale.

Abuzurile au început când fetița mai mare avea 6 ani

Descoperirea abuzurilor datează din luna mai, iar arestarea a avut loc la sfârșitul lunii august. Cele două surori au fost audiate în cadrul unei audieri protejate și s-a constatat că sunt credibile și consecvente în relatările lor respective.

Din dosarul Mariei Gabriella Fazi lipsește acum ultima probă. Pentru a înțelege dacă și cât de mult știa bunica fetelor, în casa căreia locuia bărbatul de 50 de ani și care se întreținea din închirierea unor apartamente.

Abuzurile asupra celei mai în vârstă dintre cei doi au început când aceasta avea șase ani. Au continuat până în urmă cu aproximativ un an, când a început să găsească puterea de a se opune.

El a obligat-o la practici sexuale mai întâi sub formă de „joacă” sau în schimbul utilizării wi-fi. Apoi a șantajat-o să tacă sub amenințarea de a o face „să arate rău”, în cele din urmă a pus-o în circuit cu asigurări de genul „nu este viol, ci o formă emoțională” și „dragostea este dragoste”.

Zaruri cu poziții sexuale pe care fata trebuia să le adopte

Acasă, bărbatul avea zaruri cu poziții sexuale pe care fata trebuia să le adopte și desene animate pornografice.

Același tratament începuse să fie aplicat surorii sale mai mici de la vârsta de șase ani, când el venea în cameră pentru a o „ajuta” la teme sau pentru a se uita împreună la un film.

Sora mai mare s-a deschis în cele din urmă în legătură cu ceea ce suferise atunci când o prietenă de-a ei, care se dusese în camera ei pentru a studia, s-a plâns de mesajele echivoce pe care bărbatul se apucase să i le trimită.

‘Îmi cer iertare pentru răul pe care l-am făcut’, a spus ea în timpul interogatoriului, ‘mă simt groaznic pentru asta, dar nu am vrut, dar era ca și cum eram o altă persoană, nu mi-am dat seama. Ar fi trebuit să recunosc nebunia cu ani în urmă”. În trecutul său ar fi existat o rețetă pentru internarea într-o instituție de sănătate mintală.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Un român intră cu drujba într-un bar din Passoscuro: „Vă tai pe toți, vă fac bucăți dacă nu-mi dați de băut”

abandon scolar italia

Italia, raport îngrijorător: 12,7% dintre elevi abandonează școala timpuriu, doar România și Spania stau mai rău