in

Un român intră cu drujba într-un bar din Passoscuro: „Vă tai pe toți, vă fac bucăți dacă nu-mi dați de băut”

Actualitate Italia – Român cu drujba amenință proprietarii și clienții unui bar. Înarmat cu drujba, a intrat într-un bar din Passoscuro (Fiumicino) amenințând că îi va răni pe proprietari și clienți dacă nu-i serveau o băutură.

Român cu drujba într-un bar din Passoscuro

Înarmat cu o drujbă, a intrat într-un bar din Passoscuro (Fiumicino) amenințând că va răni proprietarii și clienții dacă nu-i serveau o băutură.

Bărbatul, de origine română, cu antecedente și supus obligației de a semna la carabinieri, s-a prezentat în bar și după câteva clipe a început să țipe: „Vă tai pe toți, vă fac bucăți dac nu mă serviți, sunt ca Scarface”.

Arestat de carabinieri

Bărbatul a fugit apoi, dar la ora 18.00 s-a prezentat la secția de carabinieri pentru a semna. Barmanul și câțiva clienți s-au dus la carabinieri pentru un denunț.

Atacatorul a fost blocat de carabinieri pentru tentativă de extorcare, ultraj și port abuziv de obiecte în măsură să rănească. Cetăţeanul român aşteaptă acum procesul de urgență, scrie Il Blitz Quotidiano.

Nebunie la Frosinone, un român alerga după oameni pe stradă cu o drujbă, strigând mesaje în limba română

Oamenii sunt îngrijorați

În ultimele săptămâni, românul a dat naștere mai multor episoade de violență. Situația nu s-a schimbat, iar incidentele împotriva oamenilor și afacerilor au continuat, stârnind teamă în rândul locuitorilor. Duminică 11 septembrie, ultima ispravă.

„De data aceasta – explică locuitorii pentru Il Faro Online – sperăm ca magistratul să nu-l pună imediat din nou în circulație. Ne este frică și ne temem că, întinzând coarda, s-ar putea întâmpla ceva cu adevărat rău într-o zi”.

Cine este Dorel Grec, ucigașul cu drujba care a îngrozit Italia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
angajat asasin

Sicilia, româncă acuzată că ar fi angajat un asasin cu 4.000 de euro pentru a-i omorî vecinul. ”Mint, vor să mă ruineze!”

violat nepoatele arestat

Italia, și-a violat nepoatele ani de zile: „Am fost stăpânit de Satana”. Mama fetelor, în stare de șoc