in

Sicilia, româncă acuzată că ar fi angajat un asasin cu 4.000 de euro pentru a-i omorî vecinul. ”Mint, vor să mă ruineze!”

Sicilia, româncă acuzată că ar fi angajat un asasin. Procuratura din Marsala – Sicilia a cerut trimiterea în judecată a unei românce în vârstă de 35 de ani, Valentina Bălăucă, rezidentă în Strasatti.

Potrivit acuzării, i-a propus unui compatriot să ucidă, prin împușcare, un vecin din Marsala, în schimbul a 4.000 de euro, scrie presa locală.

Sicilia, româncă acuzată că ar fi angajat un asasin.

Povestea a ieșit la iveală pentru că presupusul asasin a povestit că, după ce a meditat câteva ore la propunerea pe care urma să o primească de la femeie („Dacă îl omori pe G.B., împușcându-l, îți dau 4.000 de euro”), s-a hotărât să telefoneze victimei predestinate, pentru a-i spune că a fost instruit să îl omoare.

Și astfel, amândoi au fost de acord să se prezinte a doua zi la carabinierii de la stația Petrosino și să depună plângere. Cu toate acestea, în fața judecătorului de anchetă preliminară Riccardo Alcamo, ea a încercat să răstoarne situația.

Tânăra româncă, apărată de avocatul Vito Daniele Cimiotta, a susținut în mod surprinzător că cei doi bărbați care o acuză au inventat totul. Potrivit acesteia, atât compatriotul care a spus că a fost însărcinat să ucidă un bărbat din Marsala, cât și acesta din urmă au fost de acord să o acuze pentru că îi purtau pică.

Compatriotul pentru că ar fi avut o relație amoroasă cu ea, care ulterior a fost întreruptă, în timp ce bărbatul din Marsala, vecinul ei și presupusa victimă, pentru că avusese neînțelegeri cu ea (certuri de vecinătate).

Dar de ce nu a fost pus în aplicare presupusul plan?

Presupusul ucigaș ar fi spus că, după ce a meditat câteva ore la propunerea pe care urma să o primească din partea femeii, a decis să ia legătura cu victima predestinată, sau presupusa victimă, și să-i spună că a fost instruit să îl ucidă.

Inițial, bărbatul aflat în vizor a crezut că este o glumă. Cu toate acestea, pentru a afla cum stau lucrurile cu adevărat, a aranjat să se întâlnească cu posibilul său asasin plătit în fața unui supermarket.

Acest lucru s-a datorat faptului că întâlnirea ar fi avut cu siguranță mulți martori (clienți care intrau și ieșeau din magazin) și ar fi fost, de asemenea, înregistrată de camerele de supraveghere video.

Când, față în față, românul i-a repetat, poate cu mai multe detalii, ceea ce îi spusese la telefon cu puțin timp înainte, posibila victimă, care a înregistrat dialogul cu telefonul mobil, s-a speriat foarte tare. Și astfel, amândoi au fost de acord să se prezinte a doua zi la carabinierii de la stația Petrosino și să povestească totul.

Iar ceea ce a fost înregistrat de carabinieri a ajuns pe masa procurorului Marina Filingeri, care a coordonat ancheta.

În sprijinul tezei sale, românca de 35 de ani a adus plângerile pe care le făcuse anterior împotriva celor doi bărbați. Compatriotul a spus că l-a reclamat pe acesta pentru că a postat fotografii private cu el pe rețelele de socializare, iar pe bărbatul din Marsala pentru vătămare corporală. Potrivit femeii, pe scurt, cei doi bărbați s-au înțeles „să o ruineze”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 8 In medie: 4.6]
chipsuri insecte

Italia, pe rafturile magazinelor au ajuns chipsurile cu făină de insecte. ”Sunt gustoase, fiecare tip are propria sa aromă”

Un român intră cu drujba într-un bar din Passoscuro: „Vă tai pe toți, vă fac bucăți dacă nu-mi dați de băut”