in

Nebunie la Frosinone, un român alerga după oameni pe stradă cu o drujbă, strigând mesaje în limba română

Un român de 27 de ani, stabilit la Veroli, în provinci Frosinone, a fost reţinut după ce a alergat mai mulţi pietoni cu drujba. Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, când bărbatul a oprit maşina într-o piaţă din centrul localităţii, a scos drujba din portbagaj, a pornit-o şi a început să-i alerge pe cei aflaţi în apropiere, strigând mesaje în limba română.

Conform Ciociaria Oggi, citată de observator.tv, după această acțiune, românul a pus drujba la loc în portbagaj, şi a dispărut în viteză.

Pe baza declaraţiilor martorilor şi a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere instalate în zonă, românul a fost identificat rapid.

A fost ridicat de carabinieri de acasă şi ţinut în arest pentru o noapte însă, în cele din urmă, s-a decis cercetarea lui în stare de libertate pentru infracţiunea de posesie ilegală de armă albă.

Ancheta este departe de a fi finalizată. Oamenii legii vor să afle dacă românul era sub influenţa drogurilor sau a băuturilor alcoolice, el fiind cunoscut în localitate ca un narcoman.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia anunță că România va primi migranți din Mediterana, în cadrul „repartizării automate” negociate la Bruxelles

Italia, tragedie uriașă evitată la limită, șofer român transporta ilegal șapte migranți, la un pas să moară sufocați