in

Nebunie la Frosinone, un român alerga după oameni pe stradă cu o drujbă, strigând mesaje în limba română

Un român de 27 de ani, stabilit la Veroli, în provinci Frosinone, a fost reţinut după ce a alergat mai mulţi pietoni cu drujba. Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, când bărbatul a oprit maşina într-o piaţă din centrul localităţii, a scos drujba din portbagaj, a pornit-o şi a început să-i alerge pe cei aflaţi în apropiere, strigând mesaje în limba română.

Conform Ciociaria Oggi, citată de observator.tv, după această acțiune, românul a pus drujba la loc în portbagaj, şi a dispărut în viteză.

Pe baza declaraţiilor martorilor şi a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere instalate în zonă, românul a fost identificat rapid.

A fost ridicat de carabinieri de acasă şi ţinut în arest pentru o noapte însă, în cele din urmă, s-a decis cercetarea lui în stare de libertate pentru infracţiunea de posesie ilegală de armă albă.

Ancheta este departe de a fi finalizată. Oamenii legii vor să afle dacă românul era sub influenţa drogurilor sau a băuturilor alcoolice, el fiind cunoscut în localitate ca un narcoman.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ