in

Italia, tragedie uriașă evitată la limită, șofer român transporta ilegal șapte migranți, la un pas să moară sufocați

Un şofer român, de 46 de ani, a fost arestat în Italia, după ce a încercat să introducă în ţară şapte migranţi din Sri Lanka. Românul a fost prins în apropiere de graniţa cu Slovenia. A fost oprit pentru un control de rutină, el fiind la volanul unui camion înmatriculat în Polonia.

Conform observator.tv, care citează presa italiană, în timpul verificărilor, poliţiştii au auzit zgomote ciudate venind din interiorul camionului, ca şi cum cineva ar fi tuşit. Oamenii legii au deschis camionul şi nu mică le-a fost mirarea când, printre lăzile cu marfă, au descoperit şapte migranţi din Sri Lanka.

Migranţii, cinci bărbaţi şi două femei, cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, erau în stare critică, fiind la un pas să-şi piardă cunoştinţa din cauza lipsei unei aerisiri adecvate.

De altfel, migranţii au fost transportaţi la spital, pentru verificări suplimentare, şi au cerut şi azil în Italia.

De cealaltă parte, şoferul român a fost arestat, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de favorizare a imigraţiei clandestine.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Nebunie la Frosinone, un român alerga după oameni pe stradă cu o drujbă, strigând mesaje în limba română

Fața obscură a agriculturii italiene, pe care o cunosc și românii: lucrători exploataţi, prost remuneraţi şi care muncesc în condiţii deplorabile