in

A scăpat de război, dar a găsit iadul în Italia: în închisoare torționarul român care a bătut-o

 Actualitate Italia – Ucraineancă bătută de partenerul ei român – Cei doi se întâlniseră anul acesta într-un hotel din Rimini unde ea, după ce a fugit din țara ei din cauza invaziei rusești, își găsise un loc de muncă ca ospătăriță.

Ucraineancă bătută de partenerul ei român

Carabinierii din Aurisina (Trieste) au arestat un cetățean român în vârstă de 38 de ani condamnat pentru nerespectarea interdicției de apropiere și rele tratamente asupra unei tinere ucrainene cu care locuia.

Cei doi se întâlniseră anul acesta într-un hotel din Rimini unde ea, după ce a fugit din țara ei din cauza invaziei rusești, își găsise un loc de muncă ca ospătăriță. El era de asemenea angajat al hotelului. La scurt timp se duc sa locuiasca impreuna dar povestea nu dureaza mult pentru ca barbatul, pe langa scenele pe care i le făcea la serviciu, cand se intorcea acasa o batea grav pe femeie. Știrea este transmisă de TriestePrima .

Sfârşit cumplit pentru o mamă ucraineană de 23 de ani: a murit carbonizată într-un apartament din Napoli

Prins în autocarul România – Italia

In urma reclamatiei femeii, se ia masura indepartării românului din casă, cu interdicție de apropiere. Încep urmăririle și ambuscadele continue care se desfășoară în luna iulie. Așa că femeia îl denunță a doua oară, dar când ajunge sentința și este pe cale să ajungă în închisoare, românul reușește să scape. Până când carabinierii din Aurisina l-au găsit într-un autobuz de linie care venea din România în Italia. Odată arestat, a fost dus la închisoarea Gorizia.

Lucca, și-a bătut soția și apoi și-a sechestrat copilul, român arestat după o scurtă luptă cu polițiștii

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
mistreți roma violenti

Roma, cresc atacurile mistreților asupra locuitorilor: femeie doborâtă și rănită la cap și gât, transportată de urgență la spital

lecce batran jefuit omorat

Lecce, două femei și un bărbat au jefuit și omorât un bătrân, după ce l-au chinuit îngrozitor: dezbrăcat, bătut și strangulat