in

Lecce, două femei și un bărbat au jefuit și omorât un bătrân, după ce l-au chinuit îngrozitor: dezbrăcat, bătut și strangulat

Știri Italia: Lecce, două femei și un bărbat au jefuit și omorât un bătrân. Cadavrul lui Donato Montinaro, în vârstă de 75 de ani, a fost găsit legat de un scaun în locuința sa. Potrivit anchetatorilor, una dintre cele două femei ar fi plănuit lovitura și ar fi executat-o împreună cu cei doi complici ai săi. Victima a fost strangulată.

Un punct de cotitură în ancheta privind asasinarea fostului tâmplar Donato Montinaro, 75 de ani, din Castrì, care a fost găsit mort în locuința sa în dimineața zilei de 11 iunie 2022, după ce a fost imobilizat, dezbrăcat, bătut și strangulat în timpul unui jaf, scrie corrieredelmezzogiorno.corriere.it.

Citiți și: Avocat italian bătut până la moarte și jefuit de un român: o sticlă cu bere l-a trădat pe criminal, care se grăbea să fugă în România

Lecce, două femei și un bărbat au jefuit și omorât un bătrân

Un bărbat și două femei au fost arestați și duși la închisoare de carabinierii de la Nucleul de Investigații al Departamentului Operativ din Lecce, sub acuzația – în conjuncție – de tâlhărie calificată și omor calificat.

Este vorba despre Antonio Esposito, în vârstă de 39 de ani, din Corsano (Lecce); Angela Martella, în vârstă de 58 de ani, din Salve (Lecce); Patrizia Piccinni, în vârstă de 48 de ani, din Modugno (Bari) și rezidentă în comuna Lecce Alessano. Un alt bărbat, beneficiar al unui aviz de anchetă, este, de asemenea, cercetat.

Potrivit anchetei, jaful a fost plănuit de una dintre cele două femei, cu care Montinaro se cunoștea și care, în mod evident, era la curent cu disponibilitatea banilor lichizi în casa bătrânului, și care ar fi urmat să îl pună în aplicare împreună cu ceilalți suspecți, până la a se transforma într-o crimă brutală.

I s-a pus un căluș în gură și apoi l-au bătut

Potrivit constatărilor medico-legale, de fapt, Montinaro a fost legat, i s-a pus un căluș în gură și bătut, pentru ca apoi să moară prin „asfixiere prin sufocare directă, ca urmare a acțiunii combinate de strangulare cu haine, cearșafuri și bandă adezivă”, în timp ce presupușii săi ucigași plecau de la domiciliul său cu o sumă de bani în mână, încă necuantificată.

Indicii semnificative ar fi fost furnizate și de imaginile captate și achiziționate de sistemele de supraveghere video din întreaga provincie; o zonă care este, fără îndoială, vastă, dar în care, punând în ordine orele, pasajele și celulele telefonice conectate la telefoanele suspecților, ar fi fost posibil să se pună în ordine piesele colectate și să se reconstituie puzzle-ul pentru rezolvarea cazului.

Pe parcursul anchetei, ar fi reieșit, de asemenea, că cele două femei obișnuiau să caute persoane în vârstă înstărite, cărora le cereau sume de bani în schimbul unor servicii telefonice și de divertisment, demonstrându-și astfel buna lor capacitate de a interacționa psihologic cu clienții neștiutori.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]

A scăpat de război, dar a găsit iadul în Italia: în închisoare torționarul român care a bătut-o

marius marinica

Italia: Marius Marinică, românul care a cauzat moartea a patru tineri în accident de mașină, condamnat la opt ani de închisoare