in

Torino, scurgere de gaz și explozie într-o clădire: 5 răniți în Carignano

Știri Italia: Torino, scurgere de gaz și explozie într-o clădire. O butelie de gaz a explodat la scurt timp după ora 7.20 într-un apartament dintr-un bloc de locuințe cu trei etaje din Torino, Via Braida. Cinci persoane au fost rănite.

O butelie de gaz a explodat în această dimineață (16 octombrie) într-o clădire rezidențială din Carignano (în zona Torino), pe Via Braida, anunță Corriere della Sera.

Potrivit primelor investigații ale carabinierilor, explozia s-a produs la scurt timp după ora 7 dimineața într-o locuință în care locuiau un bărbat în vârstă și membrii familiei sale, toți fiind internați la spitalul din Moncalieri: din fericire, aceștia nu sunt în stare gravă. Clădirea este temporar nelocuibilă până la verificările pompierilor.

Pe baza primelor cercetări, se pare că butelia de pe balcon nu a explodat, ci a existat o scurgere de gaz din conducta care a provocat explozia. Ancheta este în curs de desfășurare. Trei case au fost implicate și șase persoane au ajuns la spital (una dintre ele, o doamnă în vârstă, în stare de șoc).

E.G., în vârstă de 82 de ani, proprietarul locuinței în care s-a produs explozia, se află la spital pentru arsuri (minore) pe corp . Vecinii, o mamă tată și doi copii minori, se află la Santa Croce di Moncalieri cu diverse vânătăi.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
marius marinica

Italia: Marius Marinică, românul care a cauzat moartea a patru tineri în accident de mașină, condamnat la opt ani de închisoare

ingerul mortii

Italia, români intoxicați cu ciuperci, soț și soție internați după ce au mâncat ”îngerul morții”