in

Rimini: bărbat însurat își păcălește amanta timp de 10 ani că e singur și obține de la ea 158.000 de euro, condamnat pentru înșelăciune

Știri Italia: Rimini, condamnat pentru înșelăciune: bărbat însurat își păcălește amanta timp de 10 ani. Din 2007 până în 2017 a reușit să obțină 158.000 de euro de la „iubita” sa, care nu știa de relația lui și de faptul că are un copil.
Ea îl copleșise cu bani timp de zece ani. Bunăoară, 158.000 de euro pe care îi plătise din 2007 până în 2017, cu transferuri pe care la rubrica „motiv de plată” scria „împrumut”, scrie corriere.it.

Italia, condamnat pe viață după ce și-a ucis iubita de 17 ani: a lovit-o cu un bolovan în față, apoi i-a dat foc, urmărind-o cum arde de vie

Bărbat însurat își păcălește amanta timp de 10 ani

Ea este o femeie de afaceri în vârstă de 46 de ani din Rimini, înstărită.

El, amantul și torționarul ei, este un bărbat de 68 de ani din Cesenatico care, timp de un deceniu, s-a prefăcut că este singur și fără bani, fără să țină cont de cheltuielile pe care ar fi trebuit să le suporte: ipoteci de plătit, procesul de separare de soție, întreținerea fiului său care, conform conturilor sale, locuia în străinătate.

Acești bani ar fi folosiți și pentru a plăti datoriile și pentru a se muta în străinătate pentru muncă. Dar acest lucru nu era adevărat. Nu numai că era căsătorit, dar își vedea cu regularitate fiul, care nu locuia în străinătate, ci în Italia.

Rimini, condamnat pentru înșelăciune

Ea, care era amanta lui, dar fără știrea lui, a avut încredere în poveștile bărbatului de 68 de ani și, cu bună credință, a continuat să-i plătească toți banii pe care acesta i-i cerea. Doar pentru a da un exemplu, femeia a plătit 42.750 de euro în 2015, 27.600 de euro în 2016, 27.300 de euro în 2017.

Mișcări reconstituite de carabinieri, pentru că el, de fapt un escroc, a fost anchetat, judecat și condamnat de Tribunalul din Rimini la doi ani și două luni pentru șantaj și la plata cheltuielilor de judecată. La sfârșitul săptămânii trecute, el a primit și un ordin de interdicție care îl obliga efectiv să returneze victimei sale toți banii pe care îi împrumutase.

Infracțiunea de șantaj pentru care bărbatul de 68 de ani a ajuns în boxa acuzaților este legată, de fapt, de descoperirea pe care femeia de 46 de ani o făcuse în 2017, când, după o relație de zece ani, femeia a descoperit că iubitul ei o mințise în legătură cu situația sa maritală.

Femeia a angajat un detectiv particular

După ce l-a zărit plimbându-se în compania unei alte doamne, a angajat un detectiv particular care a descoperit rapid adevărata conduită a bărbatului care nu făcuse altceva decât să o înșele timp de zece ani. Și nu se încheiase cu o plângere.

În acea vară a anului 2017, a început un adevărat calvar pentru femeia de afaceri, care nu mai era dispusă să plătească niciun ban. În seara zilei de 7 august a aceluiași an, bărbatul a mers atât de departe încât a amenințat-o că o va bate dacă nu va transfera 2 500 de euro pe care a spus că trebuie să îi plătească pentru a achita o rată de credit ipotecar.

„Săptămâna aceasta”, îi spusese el la telefon, „fă un transfer sau un cec de 2500 de euro și fă-o acum. Nu-mi pasă de unde o iei, dar fă-o. Dacă nu o faci, te bat. Ea, de fapt, începuse să-i ceară explicații pentru acele împrumuturi fără sens, explicații pe care iubitul ei nu i le putea da.

Din acel moment, timp de câteva săptămâni, femeia a reînceput să facă plăți către torționarul ei de teama represaliilor. Cu toate acestea, în luna noiembrie a aceluiași an, ea a depus o plângere la carabinieri, ceea ce a dus la declanșarea anchetei. Bărbatul a fost pus sub acuzare pentru șantaj și datorită probelor prezentate de femeia care înregistrase conversațiile.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
marco morosini ingrijitor scoala

Italia: ”Cu o diplomă și un master, lucrez ca îngrijitor la o școală. Măcar ei mă plătesc”

fetita violata tata italia

Italia, povestea dureroasă a unei fetițe de 13 ani, abuzată de tatăl ei: ”Am stat nemișcată, nu m-am mișcat, ca să mă prefac că dorm”