in

Anastasia, o tânără de 23 de ani, venită din Ucraina de câteva luni, găsită moartă la Fano, copilul de trei ani a rămas al nimănui

Italia: O tânără în vârstă de 23 de ani, Anastasia Alashri, a fost găsită moartă în această dimineață, 14 noiembrie, cu urmele a trei lovituri de cuțit, în localitatea Villa Giulia, în zona Fano (Pesaro Urbino). Presupusul autor, fostul ei soț, un egiptean, a fost arestat la gara din Bologna.

Tânăra, de origine ucraineană, venise în Italia în martie, fugind din calea războiului, împreună cu bărbatul și cu fiul ei de 3 ani, după cum au povestit carabinierii care anchetează cazul. A lucrat într-un restaurant din Fano, scrie corriere.bologna.it.

O tânără în vârstă de 23 de ani, Anastasia Alashri, a fost găsită moartă

Duminică, 13 noiembrie, nu a plecat la serviciu și s-a dat alarma. Toată seara a fost căutată până a doua zi dimineață, când pompierii și carabinierii i-au găsit cadavrul. Se dusese la fostul ei iubit pentru a-și recupera niște haine.

Rănile prin înjunghiere au fost provocate în diferite părți ale corpului. Fata era mama unui copil de trei ani. Despărțită de soțul ei, un cofetar egiptean, dorea să înceapă o nouă viață cu un nou partener.

Colegii de la restaurant: ”Suntem șocați”

„Ce vrei să spun? Suntem șocați, increduli, în urmă cu doar câteva zile Anastasia era aici lucrând cu colegii ei și acum…’. Mirco Carloni, unul dintre cei doi parteneri ai osteriei dalla Peppa din Fano, este profund încercat la telefon. El și Martina Carloni conduc acel restaurant din Via Vecchia, în cartierul Piattelletti, cunoscut de toți ca o excelență gastronomică, atât de mult încât se află și în Ghidul Michelin din 2018.

Anastasia Alashiri se integrase foarte bine în acel mediu care pentru ea, sosită din Ucraina, trebuia să pară o a doua familie. Evident, nu prea există dorință de a vorbi între colegii ei, toți fiind încă în stare de șoc în fața sfârșitului tragic și inacceptabil al tinerei de 23 de ani cu ochi pătrunzători și oarecum melancolici.

Postarea de pe Facebook

Astfel, colegii și proprietarii își încredințează amintirea lor unui scurt comunicat: „Am aflat de moartea Anastasiei Alashiri, care lucra ca ospătăriță în restaurantul nostru din Fano din luna mai a anului trecut. Vestea”, scriu ei pe Facebook, „ne-a șocat. Fata era foarte bună și dădea dovadă de o mare dăruire pentru munca ei. Știm că dădea lecții de pian în timpul liber, pentru că era marea ei pasiune”.

Și apoi concluzia Martinei Carloni: „În numele meu, al familiei mele și al angajaților, îmi exprim cele mai profunde condoleanțe. Ea va rămâne mereu în inimile noastre”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4]

Năzbâtiile patronate de Departamentul pentru românii de pretutindeni, pe bani publici: „CUTURĂ” pentru românii din diaspora

ploi furtuna italia

Meteo Italia: cel puțin zece zile de ploi abundente, furtuni, vânt și zăpadă