in

Italia, își ucide soția cu mai multe lovituri de cuțit, apoi se spânzură, cadavrele găsite de fiica adolescentă

Italia, își ucide soția cu mai multe lovituri de cuțit, apoi se spânzură. În seara zilei de duminică, 15 ianuarie, un bărbat și o femeie, ea în vârstă de 44 de ani și el de 52 de ani, au fost găsiți morți în vila de la periferia orașului Trani (Provincia Barletta-Andria-Trani) în care locuiau. Ea a fost lovită cu mai multe lovituri de cuțit, el a fost spânzurat în grădină, scrie corrieredelmezzogiorno.it.

Potrivit primelor ipoteze ale anchetei, bărbatul ar fi ucis-o pe femeie și apoi s-ar fi sinucis. Carabinierii investighează. Bărbatul găsit spânzurat era Massimo Petrelli, în vârstă de 52 de ani, iar femeia înjunghiată, în vârstă de 44 de ani, era Teresa Di Tondo. Erau căsătoriți și aveau o fiică adolescentă.

Este posibil ca fiica cea mică, care se pare că nu se afla acasă în momentul presupusei crime-sinucidere, să fi fost cea care a cerut ajutor. Petrelli a lucrat într-o companie de prelucrare a marmurei, iar soția sa într-o cooperativă activă în domeniul social.

Citiți și: Bologna, groază în fața copiilor: ”Ajutor, mama este pe cale să moară. Tata a lovit-o cu foarfeca de zece ori”

Italia, își ucide soția cu mai multe lovituri de cuțit, apoi se spânzură – Reacțiile de pe rețelele de socializare

”Nu pot și nu voi accepta”, scrie pe Facebook o pedagogă, prietenă a femeii ucise, ”Teresa Di Tondo era o persoană frumoasă, cu o dorință nebună de a se angaja și de a se perfecționa în fiecare zi… era inteligentă, angajată, iubită, pregătită și tenace… iubea munca noastră și angajamentul ei cu mândrie și dăruire, așa cum numai o femeie de un asemenea calibru uman putea… un asemenea sfârșit, mai mult decât orice alt sfârșit… Nu!!! Nu accept, nu pot!!! Nu pot și nu voi accepta!!! Sper doar că micuța va reuși, începând de astăzi, să adune fiecare gram de durere cumplită și să o transforme în energie pentru a fi femeia care a fost mama ei și care, cu mușcăturile și cu dinții, a învățat-o. Despre soțul ei? Nu… Nu pot și nu vreau să am niciun fel de justificare sau remușcare! Teresa merita iubire, nu să fie victima unui astfel de act”.

Cuvintele primarului din Trani

”O tragedie de neînțeles”, a declarat primarul din Trani, Amedeo Bottaro, ”întreaga noastră comunitate este șocată astăzi” și admite că eforturile depuse pentru a reduce violența de gen nu au fost suficiente pentru ca un act atât de grav să se poată întâmpla.

„În ultimii ani”, comentează Bottaro, „prin activitățile dezvoltate ca zonă teritorială și în special cu centrul nostru anti-violență, am ridicat pragul de atenție asupra fenomenului violenței de gen în fața unei fragilități sociale tot mai galopante. Un angajament cotidian pentru a încerca să stopăm o derivă îngrijorătoare a relațiilor sociale, pe mai multe planuri. În mod evident”, conchide el, „nu este încă suficient și plătim consecințele în mod serios. Îmi exprim apropierea față de familiile zdrobite de durere”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Alocația unică în Italia

Ce este alocația unică și cine are dreptul la ea. Expertul răspunde

Adrian Sorin Cristea -fotbalist român din Italia moare la 30 de ani

Fotbalist român din Italia moare la 30 de ani: „Este de neconceput”. Boala gravă descoperită cu o lună în urmă