in

Bologna, groază în fața copiilor: ”Ajutor, mama este pe cale să moară. Tata a lovit-o cu foarfeca de zece ori”

Bologna, groază în fața copiilor. „Ajutor, tata a înjunghiat-o pe mami, mami o să moară”. Cel mai mare dintre cei trei copii a fugit spre stradă în timp ce tatăl fugea, iar cu țipetele sale a atras atenția unui trecător, care a alertat medicii și a ajutat la salvarea vieții mamei, scrie corrieredibologna.it.

În documentele ordonanței prin care judecătorul a dispus închisoare pentru marocanul de 31 de ani care și-a agresat fosta parteneră de 25 de ani în ajunul Crăciunului, în Via Rialto, se retrăiește groaza celor trei copii ai cuplului.

Citiți și: Întâmplare halucinantă la Arezzo: un bărbat și-a împușcat mortal vecinul după ce acesta venise cu excavatorul să-i dărâme casa

Bologna, groază în fața copiilor

Era ora 7.51 dimineața când tatăl victimei a primit primul mesaj de la fiica sa. „Tati, trebuie să vii aici”, „nu vrea să plece, o dă în bară”. Ea se referă la fostul său partener. Ea nu mai vrea să-l vadă, dar el este acolo, în b&b-ul din via Rialto unde femeia s-a refugiat cu copiii ei pentru perioada necesară renovării apartamentului pe care i l-au repartizat serviciile sociale.

„Trebuie să mă ajuți”, „via Rialto 24”, „Tată”, „Scoate-l de aici”. Mozaicul compus din fiecare whatsapp reconstruiește scena violenței. Opt minute de SOS, între un apel telefonic către părinte și apelul video sfâșietor al nepotului, cu telefonul femeii. „O ucide pe mama”.

Bunicul, în acele secunde teribile, aude țipetele fiicei sale. Pumni, înjunghieri. Cel mai mare a fugit spre ușa din față. „Salvați-o pe mama, salvați-o pe mama”, a implorat-o pe trecătoarea care, la intrarea în casă, a văzut sângele, femeia gâfâind. Ea le-a strigat copiilor să nu se apropie în timp ce el cerea ajutor, iar vecinii au avut grijă de ei.

Audierea protejată a copilului

În cadrul unei audieri protejate, copilul de opt ani le-a povestit anchetatorilor că „mami țipa la tati care se prefăcea că se sufocă cu o sârmă. Apoi a început să o tragă de păr pe mama. Și cu foarfeca am văzut că o lovea pe mama. O lovea pe la spate și am văzut că îi făcuse o gaură în cap. O mică gaură”. El vorbește despre o ceartă.

Bărbatul, aflat acum în închisoare, a susținut că nu-și amintește nimic după ce a amestecat cocaină și vodcă într-o discotecă. Ea l-ar fi certat că se droghează de față cu copiii săi, pentru judecător este poate motivul, secundar în apreciere în fața „obiectivității faptelor”. „Auzeam țipetele mamei spunându-i tatei să se ducă acasă și să hrănească câinele. El locuiește departe, nu a ascultat-o”.

‘Suspectul un subiect incontrolabil’

Pentru judecător, care a validat arestarea după fuga disperată a bărbatului după ce a furat o mașină, ‘nu este decât epilogul foarte grav’ al ‘unei situații de disconfort de lungă durată’. Tatăl femeii povestește că plângerea pentru rele tratamente a fost retrasă în 2019 de teama represaliilor, ceea ce a costat-o o plângere pentru calomnie.

Conduite violente, repetate în timp, dar negate de marocan, care „își găsesc verificarea – subliniază judecătorul – în lunga teorie a accesărilor la urgențe”, prima în 2013. „Suspectul”, se arată în ordin, care îl definește ca fiind un „subiect incontrolabil”, „a demonstrat anterior o tendință de a comite infracțiuni violente legate întotdeauna de sfera afectivității”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]
Mâncăm insecte fără să știm

Mâncăm deja gândaci fără știrea noastră! Iată în ce produse sunt și în ce supermarketuri în Italia. Investigație șoc!

Italia dreptate pentru o româncă

Italia, dreptate pentru o româncă, badantă la Trentino: INPS trebuie să îi plătească 10.000 de euro