in

Tragedie teribilă la Taranto, trei tineri de 13, 19 și 20 de ani au murit după ce mașina s-a izbit de un zid, părinți au văzut accidentul

Tragedie teribilă la Taranto, în Italia. Părinții fraților Leonardo și Antonella Carucci, în vârstă de 19 și 13 ani, care au murit împreună cu Leo Conte, în vârstă de 20 de ani, la bordul Opel Corsa, au văzut vehiculul care a intrat frontal împotriva unui zid. Ei au fost cei care au chemat ajutoare, dar era prea târziu pentru copiii și prietenul lor, scrie corrieredelmezzogiorno.corriere.it.

Părinții a două dintre tinerele victime ale accidentului soldat cu trei morți pe drumul provincial dintre Massafra și Martina Franca, în seara zilei de 22 ianuarie, au fost cei care au aflat ce s-a întâmplat cu cei doi copii ai lor.

Citiți și: Italia, român în stare foarte gravă după un accident de muncă, abandonat la urgențe în fața unui spital

Tragedie teribilă la Taranto

O dublă suferință pentru părinții lui Leonardo și Antonella Carucci, în vârstă de 19 și 13 ani, care au murit în Opel Corsa condusă de Leo Conte, în vârstă de 20 de ani, un prieten de familie, care a murit și el. Părinții celor doi copii urmăreau de la distanță mașina cu cei trei la bord când au văzut-o intrând într-un zid mic și au intuit tragedia care tocmai se întâmplase.

S-au grăbit să iasă din ale lor și între timp au dat alarma, chemând carabinierii și 118. După ce părinții au fost chemați la locul accidentului, la câțiva kilometri de Massafra, la fața locului au sosit carabinierii și mai multe ambulanțe 118, dar medicii nu au putut decât să constate moartea celor trei tineri.

Un al patrulea băiat a fost rănit și a fost spitalizat în stare gravă.

Cei doi frați au murit pe loc, iar șoferul în timpul sosirii salvatorilor. Cel de-al patrulea băiat de la bord, Giuseppe Convertono, fiul unui consilier municipal din Massafra, este în afara oricărui pericol: se află încă la spitalul Santissima Annunziata din Taranto, în stare gravă, cu răni la cap și fracturi, dar viața lui pare să fie în pericol.

Cu toate acestea, polițiștii lucrează în continuare la reconstituirea dinamicii accidentului și la identificarea cauzelor care au dus la ieșirea mașinii de pe șosea a mașinii. În seara zilei de 22 ianuarie ploua, iar asfaltul de pe drumul provincial era umed. Rămâne de văzut dacă acest lucru poate explica motivul teribilului accident.

Băieții, toți din Massafra, se întorceau acasă după prânzul de duminică în Martina Franca. Vestea morții lor a făcut imediat înconjurul orașului Massafra. ‘Aflarea acestei vești terifiante’, a declarat primarul din Massafra Quarto, ‘te lasă fără cuvinte. Este o tragedie teribilă. Familiile care trec prin acest infern înfiorător primesc condoleanțe din partea întregii comunități din Massafra”. Pentru ziua înmormântării, primul cetățean a proclamat deja doliu în localitate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Mihai Atomulesei mort subit în Italia

Abruzzo, un cioban român în vârstă de 46 de ani găsit mort acasă. „Ucis de o boală bruscă”

Croații fac cumpărături în Slovenia

Prețurile cresc după aderarea la euro, croații fac cumpărături în Slovenia