in

Italia, român în stare foarte gravă după un accident de muncă, abandonat la urgențe în fața unui spital

Italia, român în stare foarte gravă după un accident de muncă. Marțea trecută, la primele ore ale după-amiezii, unul sau mai mulți necunoscuți au aruncat și abandonat în fața intrării la urgențe un bărbat român de 39 de ani cu răni la cap și în partea superioară a trunchiului (în special la un umăr).

În urma anchetelor, dupa nici 48 de ore, carabinierii au acum certitudinea absolută că rănile suferite de bărbat au fost consecințele unui accident de muncă și nu ale unei agresiuni feroce, scrie corriereromagna.it.

Din acest motiv, anchetatorilor de la compania de carabinieri din Rimini li s-au alăturat în investigație colegii de la Inspecția Muncii.

Citiți și: Accident dramatic la Lecco, bunica a murit strivită de un camion pentru a-și salva nepotul de 8 ani: ”A trăit pentru nepoții ei”

Italia, român în stare foarte gravă după un accident de muncă

Într-adevăr, este de o importanță capitală identificarea șantierului în care s-a produs accidentul, care, din fericire, marți seara târziu s-a dovedit a fi mai puțin grav decât s-a presupus inițial. Asta l-au întrebat ieri carabinierii pe bărbatul de 39 de ani, la care au ajuns la Spitalul Bufalini din Cesena: bărbatul era încă sub observație ieri.

Traseul ales de salvatorii săi pentru ca acesta să poată primi tratamentul necesar, adică pentru a-l externa în grabă la Infermi, de fapt, nu oferă certitudinea că șantierul în care lucra ilegal se află neapărat în Rimini.

El ar fi putut cădea de la o schelă de 4-5 metri, ipoteza cea mai probabilă având în vedere tipul de leziuni suferite de bărbatul de 39 de ani, chiar și în afara provinciei sau chiar a regiunii. Prin urmare, colegii săi ar fi putut alege să îl ducă la spitalul Infermi pentru a încerca să deturneze și să încetinească ancheta carabinierilor.

Nu i-au schimbat nici hainele de muncă

Este adevărat, însă, că anchetatorilor carabinierilor li s-au alăturat ieri și inspectori de la Serviciul de accidente și securitate la locul de muncă al Azienda Usl Romagna.

Evident, se lucrează în continuare și la identificarea „străinilor” care i-au acordat primul ajutor bărbatului rănit. Poate colegii care, în mod evident, nu s-au obosit să schimbe hainele de lucru purtate de bărbatul de 39 de ani în momentul gravului accident.

Astfel, carabinierii care interveneau aveau o adresă precisă (marți, aceasta era zona lor de control), astfel încât să înțeleagă ce caz trebuiau să investigheze. Cazul este instrumentat de procurorul general Paolo Gengarelli.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 5]
Italian îngrozit de prețurile din România

Italian îngrozit de prețurile din România: „Ar trebui să coste jumătate față de Italia” – VIDEO

iulian mort ischia

Iulian a murit singur, pe insula Ischia, la doar 35 de ani: ”Inima lui a renunțat”