in

Italia, un român s-a certat cu soția și s-a prezentat cu un topor la hotelul unde lucrează ea: arestat

Bărbatul și-a atacat și amenințat soția

Bărbatul și-a atacat și amenințat soția într-un hotel din Val di Sole. După ce a fost îndepărtat, s-a întors înarmat cu un topor, distrugând o fereastră înainte de a fugi. Bărbatul de 46 de ani fusese supus arestului la domiciliu dar, după mai multe episoade de încălcare a prevederilor impuse de autoritatea judiciară, a fost dus la închisoare în urmă cu câteva zile.

Italia, moldovean cu șapcă cu steagul Rusiei, atacat cu toporul de un român

Bărbatul și-a atacat și amenințat soția

A încălcat interdicția decisă de autoritatea judiciară în timp ce era în arest la domiciliu: a ajuns la închisoare un bărbat de 46 de ani care și-a atacat și amenințat soția în Val di Sole.

Bărbatul, observându-și soția la recepția unui hotel Solandra, a atacat-o, ameninţând-o. Unii dintre cei prezenți au intervenit în apărarea femeii, reușind să -l îndepărteze pe atacator și solicitând intervenția imediată a carabinierilor.

Italia, își ucide soția cu mai multe lovituri de cuțit, apoi se spânzură, cadavrele găsite de fiica adolescentă

S-a întors cu un topor

Nemulțumit însă, bărbatul de 46 de ani s-a întors la scurt timp în fața hotelului înarmat cu un topor, cu care a sparse geamurile ușii de la intrare, apoi a fugit și a fost blocat în Malè de forțele de prdine. În timpul percheziţiei, bărbatul a fost găsit şi în posesia unui spray cu piper. După ce au reconstituit faptele cu Procurorul din Trento, carabinierii l-au arestat pe bărbatului de 46 de ani, de origine română, cu domiciliul în Val di Sole, executând o măsură asigurătorie personală emisă de instanța din Trento.

Instanța a pus capăt, prin urmare, unei serii de violențe domestice comise împotriva soției sale , cu care este în curs o procedură de separare, scrie Il Dolomiti.

De-a lungul timpului, femeia a suferit multe episoade de rele tratamente, episoade de violență psihologică și economică, care s-au soldat apoi cu fapta de violență comisă în hotel.

Italia, și-a ucis soția apoi a folosit sângele ei pentru a scrie ”love”, condamnat la ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ

Bărbatul, după cum s-a menționat, fusese supus arestului la domiciliu: carabinierii de la stația Malè au găsit totuși mai multe episoade de încălcarea interdicției impuse de autoritatea judiciară, inclusiv obligaţia de a deschide întotdeauna uşa patrulelor însărcinate cu verificarea acesteia şi de a fi mereu colaborativ pentru a permite militarilor să verifice în permanenţă respectarea prevederii restrictive.

Din aceste motive, bărbatul a fost închis la penitenciarul din Trento.

Perugia, își bate soția cu bâta de baseball, strigând „rumena di m…” și împinge capul fiicei în toaletă: trimis în judecată

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Italia tânără moartă accident

Italia, tânără de 26 de ani, mamă a doi copii, moartă într-un accident pe A28, asigurarea: ”Viața ei valorează 30 de mii de euro”

Italia: fetiță de 17 luni arsă cu spray deodorant de mama sa: ”Nu credeam că o să-i fac rău, îmi pare rău”