in

Italia, și-a ucis soția apoi a folosit sângele ei pentru a scrie ”love”, condamnat la ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ

La Spezia, pedeapsă maximă pentru marocanul care și-a ucis soția de 25 de ani cu care era în proces de divorț. Victima a fost ucisă cu un cuțit mare, apoi criminalul a folosit sângele fetei pentru a scrie ” love” pe podea. scrie corriere.it.

‘Ea a început să țipe rău și eu am început să lovesc, eram atât de beat’. Yassine Erroum, în vârstă de 31 de ani, le-a mărturisit astfel carabinierilor modul în care și-a ucis soția de care se despărțea, Alessandra Piga, 25 de ani, originară din Sardinia.

Citiți și: Tragedie în Sicilia, anunțată pe Facebook: un bărbat și-a ucis fosta iubită cu un bisturiu, apoi s-a sinucis

Italia, și-a ucis soția apoi a folosit sângele ei pentru a scrie ”love”

Ieri, bărbatul, un marocan, a fost condamnat în primă instanță la închisoare pe viață, pedeapsa maximă posibilă, pentru feminicidul care a avut loc la 12 iunie 2021 la Castelnuovo Magra, în extremitatea estică a Liguriei. Sentința a fost pronunțată de Tribunalul din La Spezia, care a acceptat cererea procurorilor.

La citirea sentinței a fost prezent ieri și tutorele copilului cuplului, care are acum trei ani. Avocatul lui Erroum, aflat deja în închisoare, a încercat să obțină circumstanțe atenuante și să smulgă sentința, care era totuși grea, de 30 de ani.

În zadar, având în vedere circumstanțele în care a avut loc crima: soțul Alessandrei a ucis-o din motive banale, o simplă ceartă pe bani, în prezența a doi copii, unul fiul cuplului, de nici 2 ani, celălalt fiul noii partenere a lui Yassine Erroum.

Victima a fost ucisă cu un cuțit mare, apoi criminalul a folosit sângele fetei pentru a scrie „I love” pe podea. În cele din urmă, bărbatul de 31 de ani i-a atacat și pe polițiștii aflați la fața locului, rănindu-i, și a recunoscut că a consumat cocaină.

Pe lângă mărturisirea crimei, în reconstituirea incidentului a fost decisivă și o înregistrare audio interceptată de un microfon, care era prezent în apartament deoarece Erroum era cercetat pentru motive legate de droguri. Și apropo de droguri, la câteva săptămâni după arestarea marocanului, noul său partener a fost arestat pentru că a încercat să introducă în închisoare câteva grame de hașiș.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Vești bune pentru badante: de la 1 ianuarie crește salariul, aproape 100 euro mai mult pe lună

escrocherie un milion venit cetatenie

Italia, bani din venitul de cetățenie ”spălați” la un ”internet point”: escrocherie de un milion de euro