in

Tragedie în Sicilia, anunțată pe Facebook: un bărbat și-a ucis fosta iubită cu un bisturiu, apoi s-a sinucis

ItaliaTragedie în Sicilia, anunțată pe Facebook. Giovanna Bonsignore, 46 de ani, și Salvatore Patinella, 44 de ani, se despărțiseră. Ieri s-a dus în vizită la fosta soție și a ucis-o în timpul unei discuții. Carabinierii au fost alertați de prieteni care au citit mesajul pe rețeaua de socializare, scrie corriere.it.

Citiți și: Veneția, femeie ucisă de soț cu o sticlă de vin spumant, crima a avut loc în fața unuia dintre copii

Tragedie în Sicilia, anunțată pe Facebook

A scris o lungă postare pe Facebook care i-a îngrijorat pe prietenii săi. Un mesaj dramatic în care anunța gestul nebunesc pe care urma să îl comită. Apoi a mers la casa fostei iubite și a ucis-o cu cuțitul. Apoi s-a sinucis.

Salvatore Patinella, în vârstă de 44 de ani, și Giovanna Bonsignore, în vârstă de 46 de ani, din Villabate, în provincia Palermo, erau împreună de ceva timp, dar în ultima vreme lucrurile nu mai mergeau bine, iar ea a decis să-l părăsească.

‘Îmi cer scuze părinților mei’, este o parte din lungul mesaj postat pe Facebook de către ucigaș, ‘familiilor noastre, surorilor și fraților, nepoților și nepoatelor, dar nu mai puțin compatrioților mei, mie ca frați, oameni unici, minunați și speciali și tuturor celor care ne-au iubit. În ciuda actului atroce pe care sunt pe cale să-l comit. Îmi cer iertare, dar nu am putut să o fac”.

I-au găsit morți

Cuvinte care nu au lăsat niciun dubiu prietenilor cuplului, care au alergat la casa în care locuiau cei doi, în Villabate, și i-au găsit morți. Salvatore a înjunghiat-o pe femeie și s-a sinucis cu aceeași armă.

Crima, potrivit primelor cercetări și a rezultatelor inspecției cadaverice, a avut loc ieri, între orele 20.00 și 22.00. Și, după cum am menționat, postarea de pe Facebook a fost cea care a declanșat alarma. Militarii au fost chemați de un prieten al cuplului care a citit postarea.

La intrarea în apartament, militarii au găsit cadavrele într-o baltă de sânge. Patinella, un lucrător socio-medical de la spitalul Partinico, ar fi folosit un bisturiu. Autopsia va fi efectuată la Institutul de Medicină Legală din cadrul Policlinicii din Palermo.

În stare de șoc, vecinii și prietenii. Giovanna Bonsignore, care avea o fiică de la un partener anterior – fata nu era acasă aseară – era angajată social, făcea voluntariat pentru asociația „Archè” și era foarte cunoscută în sat. Din primele cercetări și din citirea postării scrise de criminal, se pare că în spatele crimei a stat suspiciunea că femeia se afla într-o nouă relație.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]
Mădălina Ghenea jefuită la Fiumicino

Mădălina Ghenea: „Am fost jefuită la aeroportul Fiumicino, valiza cu bijuterii a dispărut”

Lucrătorii casnici străini din Italia

Italia, îngrijitoare română judecată:”A înșelat bătrânul pe care îl îngrijea cu 2 milioane de euro”