in

Mădălina Ghenea: „Am fost jefuită la aeroportul Fiumicino, valiza cu bijuterii a dispărut”


Mădălina Ghenea jefuită la Fiumicino. O valiză cu toate bijuteriile și bunurile ei de preț a dispărut. Actrița a raportat imediat incidentul la poliție. Ghenea nu are îndoieli: „Cine a comis furtul știa mișcările mele și ce să fure”
>>> Mădălina Ghenea, surprinsă împreună cu Leonardo Del Vecchio, fiul celui mai bogat om din Italia, proprietarul Luxottica

Mădălina Ghenea jefuită la Fiumicino

Mădălina Ghenea este sigură de asta: cine a jefuit -o îi cunoștea bine mișcările și știa că va ajunge la Roma. Actrița în vârstă de 35 de ani a suferit un furt pe aeroportul din Fiumicino și nimic nu a fost întâmplător… și pentru că i-a dispărut un trolley care conținea toate bijuteriile și obiectele ei de valoare.

Mădălina Ghenea a povestit pentru Il Messaggero că a fost jefuită în seara zilei de duminică, 11 decembrie. „Mi-au luat valiza, înăuntru erau bijuterii și obiecte de valoare”. Imediat după ce a suferit furtul, a apelat la poliția aeroportului , care i-a ridicat plângerea și a demarat ancheta , pentru a încerca să descopere identitatea infractorilor.
>>> Mădălina Ghenea, apariție senzațională la Venezia: „Arată ca o sirenă, cu o rochie princiară”

Premiul pentru întreaga carieră

Mădălina Ghenea a aterizat pe aeroportul roman, invitată în capitală pentru a primi un premiu de carieră cu ocazia Premiilor Magnifica Roma organizate de Tiziana Zampieri.
>>> Madalina Ghenea, shopping cu mască, apariție de vis la Milano. „Frumoasă ca soarele…”

Așa că s-a oprit în oraș pentru a lua prestigiosul premiu, venind din Arabia Saudită, după un angajament la Riad. Ghenea a avut un zbor fără probleme, ca de obicei și-a înregistrat bagajele, dar o valiză nu a mai găsit-o când a ajuns. Din câte s-a aflat până acum, una sau mai multe persoane ar fi profitat de călătoria ei pentru a-i lua una dintre valize, chiar cea în care actrița ducea bijuterii de la un cunoscut brand de lux. Dar nu se termină aici. În valiza erau și alte obiecte de valoare. Totul a fost pierdut. Cercetările continuă, agenții au achiziționat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din aeroport, care ar fi putut imortaliza infractorii.
>>> Mădălina Ghenea, premiată la Festivalul de Film de la Veneția. Apariţie incendiară a româncei pe covorul roşu

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Român împușcat în cap la Rignano Flaminio

Rignano Flaminio, român împușcat în cap de un vecin conațional, după o ceartă

ucis iubita palermo

Tragedie în Sicilia, anunțată pe Facebook: un bărbat și-a ucis fosta iubită cu un bisturiu, apoi s-a sinucis