in

Madalina Ghenea, shopping cu mască, apariție de vis la Milano. „Frumoasă ca soarele…”

Madalina Ghenea, cea mai frumoasă româncă din Italia, a făcut senzație la Milano, ieșind la plimbare pe străzile comerciale cu o prietenă.

Frumoasă ca soarele, modela și actrița română s-a primbat în fața vitrinelor unor buticuri de lux, a conversat fără grijă și a zâmbit paparazzilor care nu o pierd niciodată din vedere.”, scrie Tgcom24.it.

„Pentru turul ei de shopping, Mădălina a ales un look casual și confortabil. Minidressul cu flori descoperă coapsele lungi tonifiate și bronzate.

Deasupra poartă un kimono ușor, cu motive etnice, iar la picior o pereche de pantofi de sport pentru că se știe, atunci când mergi la vânătoare de cumpărături, riști să faci kilometri.

Masca neagră îi ascunde o parte a feței, dar îi îmbunătățește privirea magnetică și intensă.”, adaugă sursa citată.

Ghenea are 33 de ani și este mama Charlottei, în vârstă de trei ani, pe care a avut-o cu fostul partener Matei Stratan.

A intrat în inimile italienilor după ce a jucat un rol în filmul “Youth” de Paolo Sorrentino și și-a lăsat amprenta prin co-prezentarea Festivalului Sanremo din 2016 (alături de Carlo Conti, cu Gabriel Garko și Virginia Raffaele). Pe social media ea seduce mii de fani cu fotografii picante, arătându-și curbele sale uimitoare.

Român din Olanda, a venit la spart bancomate în Italia, pradă de 20.000 euro, arestat la granița cu Austria

Succes medical la Bergamo: transplant de cord efectuat unui copil român, după ce a stat 319 zile conectat la o inimă artificială