in

Mădălina Ghenea, surprinsă împreună cu Leonardo Del Vecchio, fiul celui mai bogat om din Italia, proprietarul Luxottica

Au fost surprinși de paparazzi într-un butic din St. Moriz, iar subiectul a ajuns în săptămânalul de gossip „Chi”. Știrea este o bombă pentru lumea mondenă italiană: Mădălina Ghenea, cea mai cunoscută româncă din Italia, este acum împreună cu Leonardo Maria Del Vecchio, fiul fondatorului firmei Luxottica, cel mai bogat om din Italia în 2019, potrivit Forbes. Tatăl lui Del Vecchio are o avere estimată de 24,7 miliarde de dolari, depășindu-l pe Giovanni Ferrero, șeful grupului omonim.

Madalina și Leonardo sunt împreună câteva luni și, potrivit celor bine informați, ar fi gata pentru nuntă. Înainte de Ghenea, Leonardo era legat de Alessia Tedeschi, o tânără și frumoasă fotomodel din Abruzzo.

Mădălina, Leonardo și viitorul posibil socru

Mădălina este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din lume, scrie „Chi”. Înainte de a-l întâlni pe Leonardo Del Vecchio, a fost legată de mult timp cu actorul de la Hollywood, Gerard Butler. De asemenea, a flirtat cu Michael Fassbender și Leonardo DiCaprio, deși a negat întotdeauna legătura în cauză.

În 2016, Mădălina Ghenea a fost o adevărată surpriză la Festivalul de la Sanremo.

Carlo Conti, într-un interviu a dezvăluit câteva detalii despre această minunată actriță: „Este o fată foarte dulce care m-a impresionat cu umanitatea ei”. Conti a adăugat: „Este o femeie atât de frumoasă încât ar putea pocni din degete ca să aibă tot ce își dorește, și vrea să dea atât de mult celor care au nevoie. Ea este foarte angajată în problemele sociale și o face fără proclamații, așa cum este calea corectă “.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Napoli, cadavrul unui lucrător căzut de la înălțime abandonat pe stradă, ar putea fi un român de 40 de ani

Concert de Crăciun la Roma, în 18 decembrie: “Tradiții prin ochi de copii”