in

Rignano Flaminio, român împușcat în cap de un vecin conațional, după o ceartă

Român împușcat în cap la Rignano Flaminio. Un român de 34 de ani a fost împușcat în cap de un vecin, un conațional de 52 de ani, după o ceartă. Ambii erau în stare de ebrietate.

Român împușcat în cap la Rignano Flaminio

Bărbatul rănit, un român de 34 de ani, a fost transportat de urgență la spital. Viața lui este în pericol. Conaționalul de 52 de ani care l-a împușcat a fost apoi arestat. Evenimentele au avut loc joi, 15 decembrie, relatează Roma Today.

Carabinierii au intervenit într-o zonă rurală periferică a municipiului Rignano Flaminio, din nordul provinciei Roma la cererea vecinilor, alarmați de sunetul împușcăturii.
>>> Întors din Italia, s-a îmbătat și s-a împuşcat în cap cu un pistol pentru asomarea porcilor

După o inspecție amănunțită și dobândirea de mărturii, militarii armei au constatat că în timpul unei discuții între cei doi bărbați, ambii locuitori ai zonei și alterați de abuzul de băuturi alcoolice, a fost trasă o împușcătură care l-a lovit pe tânăr, apoi transportat la policlinica universitară Agostino Gemelli.

După ce au constatat incidentul, carabinierii stației Rignano Flaminio, împreună cu anchetatorii secției operaționale Bracciano și cu ajutorul personalului unității de anchetă Ostia – coordonate de parchetul Tivoli – l-au arestat pe bărbatul de 52 de ani. El este acuzat de tentativă de omor a celui de 34 de ani.
>>> Se numea Georgeta Ancuța Pop femeia împușcată într-o fermă din Sicilia. Mister asupra motivelor uciderii

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]

Dezvăluire șoc: Camion cu droguri căzut cu podul prăbușit la Genova, șoferul român a murit

Mădălina Ghenea jefuită la Fiumicino

Mădălina Ghenea: „Am fost jefuită la aeroportul Fiumicino, valiza cu bijuterii a dispărut”