in

Se numea Georgeta Ancuța Pop femeia împușcată într-o fermă din Sicilia. Mister asupra motivelor uciderii

Georgeta Ancuța Pop: așa se numeste românca în vârstă de 43 de ani al cărei cadavru a fost găsit ieri după-amiaza într-o fermă din Contrada Returnella, în Belpasso (Catania).

Cadavrul a fost găsit de muncitorii de la ferma pentru care lucra. Femeia nu răspundea la telefonul mobil și unii dintre colegii ei s-au dus la domiciliul ei, care se află în raza fermei, dar într-un loc izolat, găsind cadavrul. Femeia, despărțită de soț și cu o fiică în România, lucra ca muncitor la fermă.

Sicilia, româncă de 40 de ani ucisă cu pușca, femeia lucra la o fermă din provincia Catania

Georgeta Ancuța Pop ucisă, nu există încă suspecți

Carabinierii companiei Paternò, consultați de Fanpage.it , păstrează cea mai mare confidențialitate asupra investigațiilor, coordonate de procurorul din Catania, Carmelo Zuccaro. Momentan, conform celor reieșite, încă nu există nimeni în registrul suspecților .

La locul crimei au intervenit ieri după-amiază militarii unității de anchetă a comandamentului provincial Etna. Anchetatorii au lucrat toată seara pentru a efectua constatările la fața locului, ascultând persoanele care au fost în contact cu victima pentru a încerca să identifice o pistă.

S-a dispus autopsia

Pe cadavrul Georgetei Ancuta Pop s-a dispus efectuarea autopsiei, cu speranta de a obtine in acest fel si alte elemente utile anchetei, care continua intr-un ritm rapid pentru aducerea criminalului in fata justitiei. Anchetatorii sapă și în cercul de cunoștințe al femeii.

Georgeta a fost ucisă folosind o pușcă de vânătoare încărcată cu alice. Nu au apărut elemente care să sugereze o tentativă de tâlhărie care s-a încheiat tragic, iar urma unei infracțiuni survenite în familie a fost imediat înlăturată, fostul soț s-a întors în România în urmă cu câțiva ani împreună cu fiica sa și, prin urmare, se află în posesia unui alibi de fier.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 10 In medie: 4]
Româncă împușcată în Sicilia

Sicilia, româncă de 40 de ani ucisă cu pușca, femeia lucra la o fermă din provincia Catania

furat scoala

Italia, român arestat de două ori în trei zile: prins că a furat din biserică și apoi de la o școală