in

Italia, român arestat de două ori în trei zile: prins că a furat din biserică și apoi de la o școală

Italia, român arestat de două ori în trei zile. Un român a fost prins că fura dintr-o biserică și a fost arestat prima dată, iar apoi este arestat din nou după ce a fost prins furând dintr-o școală, scrie strettoweb.com.

Un bărbat de 26 de ani, de naționalitate română, a fost arestat de două ori în doar trei zile

Pe 28 noiembrie, tânărul de 26 de ani fusese oprit de ofițerii din cadrul Brigăzii volante a poliției din Crotone, care l-au găsit furând într-o biserică din centrul orașului.

După ce instanța a validat arestul, românul – fără domiciliu stabil – a fost eliberat. Așa că ieri a intrat la școala „Rosmini-Prince de Piemonte”, unde a fost găsit de carabinierii de la Secția Radiomobile a Nucleului Operativ al Companiei Crotone. Soldații au fost alertați de un raport al unui profesor, care a observat prin ferestrele clădirii prezența unei persoane în interior, care se furișa prin sălile de clasă și pe coridoare.

După ce l-au reținut pe bărbat, carabinierii au efectuat o inspecție, în timpul căreia au constatat că ușa de la intrare a școlii fusese vizibil forțată și că unele săli de clasă fuseseră mânjite cu urină și complet răvășite.

Asupra tânărului de 26 de ani a fost găsit un termometru digital furat din incinta școlii. Bărbatul a fost arestat pentru furt calificat și distrugere. Din nou, arestul a fost validat, dar judecătorul a dispus arestarea preventivă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Se numea Georgeta Ancuța Pop femeia împușcată într-o fermă din Sicilia. Mister asupra motivelor uciderii

Pachete suspecte către ambasade și consulate ucrainene: „Sânge la Napoli, ochi de pește la Roma”