in

Sicilia, româncă de 40 de ani ucisă cu pușca, femeia lucra la o fermă din provincia Catania

Româncă împușcată în Sicilia – O româncă de 40 de ani a fost împușcată și ucisă în casa ei din localitatea Rotunedella, între Belpasso și Paternò, în provincia Catania. Unii colegi au descoperit cadavrul, alarmați de faptul că femeia nu se dusese la muncă.

Româncă împușcată în Sicilia

Româncă împușcată în Sicilia

Era despărțită și avea o fiică care locuiește în România. Femeia a fost găsită moartă în casa de la țară în care locuia singură. Crima a fost comisă cu o pușcă.

Victima era angajată la o fermă din zonă, în mediul rural între Belpasso și Paternò, în zona Catania. Unii colegi au fost cei care au descoperit cadavrul femeii care nu a răspuns la apeluri pe mobil toată după-amiaza. La fața locului a asosit ambulanța 118 cu medicul care nu a putut face altceva decât să constate decesul.
>>> Româncă ucisă în Puglia, împușcată de un italian de 69 de ani care s-a sinucis, Nevasta criminalului a fost rănită

Româncă împușcată în Sicilia – Carabinierii l-au intervievat pe patronul fermei în care aceasta lucra, prieteni și cunoscuți ai victimei. Sfera personală este cercetată chiar dacă, în momentul de față, subliniază anchetatorii, nu există nicio pistă privilegiată în infracțiune, relatează Il Giornale di Sicilia.
>>> Loredana, românca împușcată de soțul italian, ar fi putut fi salvată. „I-a spus că o va asasina”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]

Munca domestică în Italia. Cum se calculează salariul lucrătorilor în perioada de sărbători? Expertul raspunde

Se numea Georgeta Ancuța Pop femeia împușcată într-o fermă din Sicilia. Mister asupra motivelor uciderii