in

Româncă ucisă în Puglia, împușcată de un italian de 69 de ani care s-a sinucis, Nevasta criminalului a fost rănită

Crima-sinucidere în mediul rural din Cerignola, în zona Foggia, în localitatea Posta Aucello din Puglia, anunță ANSA. Un italian de 69 de ani a ucis o vecină româncă, apoi s-a sinucis cu aceeași armă. Soția criminalului a fost rănită: a fost dusă la spitalul Tatarella din Cerignola. Starea ei este critică.

Autorul crimei este Francesco Ciuffrida, un fermier în vârstă de 69 de ani. Românca, Luminița Borcan, în vârstă de 53 de ani, a fost ucisă cu un pistol.

Ciuffrida, înainte de a-și lua propria viață, și-a rănit soția, Giuseppina Pantone, nu se știe dacă a intenționat sau din greșeală, cu un glonț. Femeia în vârstă de 65 de ani a fost adusă de urgență la spitalul din San Giovanni Rotondo pentru a o salva. Se pare că tragedia a fost precedată de o ceartă, mai scrie ANSA. 

Conform ultimelor informații, românca sărise în apărarea soției lui Francesco Ciufridda. Luminiţa Borcan era prietenă cu italianca pe care o mai ajuta la treburile casei. Francesco Ciufridda a tras mai întâi în soția sa, apoi în româncă. Soția sa a supraviețuit, dar este în stare gravă. Românca însă, rănită în abdomen, a murit. Luminița Borcan este din oraşul Bumbeşti Jiu.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Palermo, ucigaș la 16 ani, adolescent român condamnat la 10 ani de închisoare pentru crimă. ”Am vrut să-i fur banii”

Consulul de la Milano, Tiberiu Dinu, dă guvernul Orban în judecată. «Motivele care stau la baza rechemării mele sunt false, este un abuz»