in

Loredana, românca împușcată de soțul italian, ar fi putut fi salvată. „I-a spus că o va asasina”

Loredana, românca împuşcată mortal la sfârşitul anului trecut la Vânju Mare, judeţul Mehedinţi, de către fostul soţul italian, ar fi putut fi salvată. Victima fusese ameninţată că va fi ucisă şi din acest motiv a cerut ordin de protecţie. Însă, după ce decizia judecătorească a încetat, adică după doar șase luni, bărbatul a ucis-o fără să mai stea pe gânduri. Apoi, a încercat să se sinucidă.

La sfârșitul anului trecut, Loredana Ioniță, o femeie de 43 de ani originară din județul Vaslui, dar care locuia în Mehedinți, a fost împușcată mortal de soțul ei, un italian în vârstă de 73 de ani. Totul s-a întâmplat în plină stradă, în fața unui magazin. Apoi, soțul a încercat să se sinucidă. A murit în cele din urmă și el, la spital, din cauza rănilor pe care și le-a produs. 

Citiţi şi: România sălbatică: Tot mai multe femei sunt omorâte în bătaie, fără ca nimeni să intervină

Ucisă după ce ordinul de protecție a expirat

Femeia însă ar fi avut șanse să scape cu viață.  În urmă cu peste şase luni, ea le-a explicat judecătorilor de la Judecătoria Vaslui că este amenințată cu moartea. Se pare că bărbatul i-a spus că-și va cumpăra un pistol cu care o va ucide, iar apoi îl va omorî și pe tatăl ei, scrie Antena 3

În plus, femeia le-a şi adus magistraţilor dovezi clare în acest sens. Prin urmare, femeia a obținut pentru o perioadă de șase luni, un ordin de protecție. Pentru că nu putea să se apropie de ea, italianul a părăsit România și s-a întors în țara natală, unde deținea, legal un permis port-armă.

După expirarea celor șase luni, mai exact după două săptămâni de la expirarea ordinului de protecție, el s-a întors în România, la Vânju Mare și și-a ucis fosta soție. 

După ce a împuşcat-o în cap pe femeie, bărbatul a vrut să se sinucidă cu aceeași armă. Nu a reușit s-o facă pe loc, dar s-a rănit grav. El a murit mai târziu, pe patul de spital. 

Citiţi şi: Italianul care și-a împușcat soția româncă în cap, pe stradă, a murit

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
ROMAN DESPAGUBIRI SPITAL PERUGIA

Despăgubire record în Italia pentru familia unui român, daune pentru malpraxis: 650.000 de euro

asistent italian arestat

VIDEO „Vaccinare la chiuvetă”, asistent italian arestat. A fost filmat în timp ce vărsa serul la GUNOI