in

CRIMĂ pasională la Mehedinţi. Româncă ucisă pe stradă de fostul soț italian

Crimă pasională la Mehedinţi. O femeie de 43 de ani a fost împuşcată mortal în plină stradă, în localitatea Vânju Mare, chiar de fostul soţ, un italian de 73 de ani. Apoi bărbatul a încercat să își pună capăt zilelor. Femeia a murit pe loc.

Atacul a avut loc în fața magazinului de pompe funebre deținut de femeie și de actualul ei iubit.

Suspectul este un cetățean italian în vârstă de 73 de ani, cu care femeia fusese căsătorită. Arma folosită este, potrivit poliției, un pistol – producție italiană.

Crimă înfiorătoare la Catania, tânăr de 22 de ani, și-a înjunghiat mortal sora, apoi a ascuns cadavrul

Individul a mers în România, după ce femeia, Sanda Ș., l-a părăsit. Imediat după ce şi-a ucis soţia, bărbatul s-a împuşcat şi el, în încercarea de a-şi pune capăt zilelor. Imediat au sosit acolo mai multe ambulanțe și echipaje de poliție. Medicii nu au mai putut face nimic pentru femeie, însă agresorul a fost transportat la spital în stare gravă. Medicii de la spitalul din Drobeta Turnu Severin sunt deocamdată rezervați cu privire la șansele lui de supraviețuire, relatează Observator News.

Cei care au asistat la scenele din Vânju Mare spun că bărbatul era agitat și ar fi îndreptat pistolul inclusiv asupra unor martori care au încercat să aplaneze conflictul înainte de a se produce tragedia. Nu se cunosc cu exactitate motivele bărbatului, însă cei care îi cunosc suspectează că gelozia ar putea să fie o explicație, iar polițiștii iau inclusiv premeditarea, dat fiind faptul că bărbatul a mers înarmat la întâlnirea cu fost soție și a tras fără să ezite.

O echipă complexă formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști, coordonați de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți, încearcă să afle motivele pentru care bărbatul a recurs la acest gest și condițiile în care omul deținea arma respectivă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
familie covid italia

Italia: Covid ucide o întreagă familie. Tatăl, mama şi fiica s-au stins în PATRU zile

italia anul nou

Italia INTERZICE toate evenimentele de Anul Nou