in

Italia: Covid ucide o întreagă familie. Tatăl, mama şi fiica s-au stins în PATRU zile

O familie din Italia, tatăl, mama și fiica, au murit de Covid în doar câteva zile. Apelul primarului: „Vă rog să vă vaccinați”.

Guido Martinelli, în vârstă de 86 de ani, era internat la spitalul Santo Stefano di Prato, în timp ce fiica lui Roberta, în vârstă de 53 de ani, era sub supravegherea medicilor, în unitatea din Ponte a Niccheri, la Florența. 

Vineri, 17 decembrie, Guido și Roberto au murit la o oră distanță. Mama, Vittorina Spadi, o femeie în vârstă de 80 de ani, de asemenea internată în spital după ce s-a infectat cu coronavirus, s-a stins câteva zile târziu, pe 20 decembrie.

Potrivit presei din Italia, niciunul dintre ei nu era vaccinat împotrica Covid-19. 

Vaccinări false la Palermo, 400 de euro pentru o seringă goală: asistentă arestată – VIDEO

Familia era originară din cătunul La Secchia, din municipiul Abetone Cutigliano, dar locuia în Spignana. Roberta Martinelli era căsătorită și avea doi copii foarte mici. 

Apelul primarului: „Vaccinaţi-vă”

Familia era cunoscută pentru că lucrase de multă vreme într-o afacere cu restaurante. Martinelli era un bucătar cunoscut în zonă, în timp ce Roberta lucra într-un restaurant din Abetone. Primarul din San Marcello Piteglio, Luca Marmo, și-a exprimat toată emoția: „Sunt alături de familie într-un moment atât de dificil și vreau să exprim durerea noastră tuturor pentru ca rudele să se simtă mai puțin singure”. Primarul a lansat apoi un apel către comunitate: „Trebuie să ne vaccinăm, să purtăm mască, să respectăm distanțarea, să ne spălăm des pe mâini pentru a regla conturile cu această pandemie”.

Institutul Naţional de Sănătate (ISS) a a anunțat, în urmă cu câteva zile, că varianta Omicron se răspândeşte rapid în Italia, cu noi cazuri identificate în nordul şi sudul ţării.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

Italia, mască obligatorie în aer liber, Green Pass redus de la 9 luni la 6 luni

crima mehedinti

CRIMĂ pasională la Mehedinţi. Româncă ucisă pe stradă de fostul soț italian