in

Vaccinări false la Palermo, 400 de euro pentru o seringă goală: asistentă arestată – VIDEO


Vaccinări false la un centru de vaccinare din Palermo, trei persoane reținute.

Printre persoanele reținute de Digos din Palermo, la ordinul Parchetului, se află și o asistentă de la centrul de vaccinare de la Fiera del Mediterraneo. Femeia primea 400 de euro pentru a înscena vaccinarea cu seringa goală.

Vaccinări false la Palermo, asistentă arestată

Femeia turna conținutul seringii în tifon și apoi se prefăcea că injectează doza de vaccin.

Acuzațiile pentru cei trei arestați sunt de corupție, fals în acte publice și delapidare.

Imaginile oferite de camerele din centrul de vaccinare și interceptările telefonice au fost decisive pentru investigații.

Cei trei acuzați ar fi pus la cale de fapt un adevărat plan de acțiune: asistenta, contra cost, trebuia să se prefacă că îi vaccinează pe ceilalți doi suspecți și pe rudele unuia dintre cei doi pentru a le garanta Green Pass fără să fi primit doza de vaccin.

Aceeași asistentă care a fost arestată a efectuat apoi încă opt vaccinări false. Printre persoanele vaccinate fals, s-a numărat și o altă asistentă și un membru al poliției de la Chestura din Palermo. În urma cercetărilor efectuate au fost blocate permisele verzi false. Investigațiile au exclus în prezent implicarea medicilor centrului de vaccinare și a managerilor acestuia.

A câştigat 20.000 euro din vânzarea de certificate FALSE. Italian de 17 ani, arestat

Arestat lider no-vax

Potrivit relatărilor de la poliție, unul dintre cei arestați este liderul local al mișcării no-vax, și protagonistul unor manifestații naționale. Este vorba de Filippo Accept, care deja acordase mai multe interviuri presei locale în timpul pandemiei, exprimându-și disconfortul ca vânzător ambulant șomer.

De curând devenise unul dintre cei mai duri lideri ai mișcării no-vax. Prin apeluri directe Facebook către cetățeni „să nu renunțe”. Potrivit celor confirmate Digos, asistenta care opera vaccinările false ar fi primit până la 400 de euro pentru fiecare inoculare falsă.

Interceptări și percheziții

Pentru a obține probe suplimentare, polițiștii au efectuat o serie de percheziții și au ridicat telefoane și calculatoare. În dispozitivele electronice, potrivit rechizitoriului, ar fi posibil să se identifice o rețea densă de relații care promite evoluții ulterioare pentru anchetă, scrie fanpage.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
certificatul de calatorie

Certificatul verde, valabil doar NOUĂ luni fără doza booster

certifictul covid romania

Certificatul Covid încinge spiritele în România. Ce prevede controversatul proiect