in

Italia, mască obligatorie în aer liber, Green Pass redus de la 9 luni la 6 luni

Mască obligatorie în aer liber în toată Italia, reducerea valabilității Green Pass de la 9 la 6 luni și doza a treia după doar 4 luni de la a doua. Astăzi, consiliul de miniștri al Italiei se reunește la ora 17.00 pentru a aproba un decret cu noi măsuri anti-covid pentru Crăciun și Revelion. Măsurile au fost discutate cu experții în „Sala de control”.

Măsuri discutate cu experții

S-au aprobat în principiu măsuri importante, care urmează să fie și oficializate de guvern.

Astfel, a treia doză de vaccin va fi efectuată după 4 luni de la a doua, iar durata Green Pass se reduce de la 9 la 6 luni.

Ieri au fost 36.293 de infectați și 146 de decese în Italia, cu o rată pozitivă de 4,7%.

Green Pass va dura șase luni de la 1 februarie

Reducerea duratei permisului verde de vaccinare de la 9 la 6 luni de la 1 februarie. Este una dintre măsurile discutate la Palazzo Chigi de experți cu premierul Mario Draghi, despre care se va discuta din nou astăzi la Consiliul de Miniștri pentru aprobarea finală.

De asemenea, prin ordin al ministrului sănătății, perioada minimă de administrare a celei de-a treia doze va fi redusă de la 5 la 4 luni de la finalizarea ciclului de prima vaccinare.

Ieslea Covid: Scena Nașterii Domnului, cu ambulanță, măști și Green Pass

Obligație de mască în aer liber în toată Italia

Noile măsuri de combatere a Covid ar trebui să prevadă obligația de a purta o mască în aer liber în toată Italia, indiferent de culoarea regiunilor. Aceasta este orientarea care reiese din camera de control de la Palazzo Chigi, pentru a decide noua înăsprire, în lumina datelor privind varianta Omicron. Confirmarea vine din mai multe surse guvernamentale, scrie fanpage.it.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
venbitul de cetatenie

Au primit ilegal 20.000 de euro din venitul de cetățenie, trei românce obligate să restituie banii

familie covid italia

Italia: Covid ucide o întreagă familie. Tatăl, mama şi fiica s-au stins în PATRU zile