in

VIDEO „Vaccinare la chiuvetă”, asistent italian arestat. A fost filmat în timp ce vărsa serul la GUNOI

Un asistent medical italian a fost filmat când „vaccina la chiuvetă” mai mulţi pacienţi. Primea câteva sute de euro pentru o singură imunizare.

Într-o filmare publicată de poliția din orașul Ancona, bărbatul poate fi văzut cum se preface că își vaccinează pacienții și varsă conținutul vaccinului din seringă într-un recipient pentru seringi uzate.

Patru dintre presupușii complici pe care asistentul italian care „vaccina la chiuvetă” au fost arestați la domiciliu în cadrul investigației. Poliția din Ancona a acuzat grupul de suspecți că își căutau posibili clienți din rândul protestatarilor anti-vacciniști care erau dispuși să plătească 400 de euro pentru a primi certificate de vaccinare false.

Vaccinări false la Palermo, 400 de euro pentru o seringă goală: asistentă arestată – VIDEO

Investigația poliției a fost declanșată după ce un doctor dintr-un spital din Ancona a început să aibe suspiciuni despre activitatea colegilor săi. Poliția italiană a spus că grupul suspecților ar fi încasat cel puțin 18.000 de euro prin falsificarea certificatelor, scrie Sky News.

45 de oameni ar fi primit certificate false

Cei cinci suspecți sunt acuzați de corupție, falsificare de informații și delapidare. Poliția a spus că schema lor a irosit o „resursă publică fundamentală”. Cei 45 de oameni care sunt bănuiți că au plătit pentru a primi certificatele de vaccinare false au fost puși sub investigație.

Luna trecută, un dentist italian a devenit subiect de știre după ce a încercat să primească vaccinul anti-Covid într-un braț fals de silicon. După ce poliția a deschis o anchetă, bărbatul a declarat că a încercat doar să protesteze împotriva mandatului de vaccinare pentru personalul medical emis de guvernul italian.

Potrivit noilor reguli, italienii care nu s-au vaccinat nu pot intra în baruri, restaurante și nu pot folosi transportul public. Numai cei care s-au infectat cu COVID-19 și și-au revenit recent sunt scutiți de nevoia de a se vaccina.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
romanca ucisa de sotul italian

Loredana, românca împușcată de soțul italian, ar fi putut fi salvată. „I-a spus că o va asasina”

sfarsitul pandemiei italia

Un virusolog anunţă sfârşitul pandemiei în Italia: „La primăvară!”