in

„92% dintre pozitivi sunt vaccinați”. Videoclipul realizat în farmacie devine viral


Majoritatea celor vaccinați sunt pozitivi. Un farmacist a postat un video elocvent, care devenit imediat viral. „Sunt 92%”.

Un pacient pozitiv cu Covid, în ciuda a trei doze de vaccin deja primite. Un altul la rândul său infectat cu virusul în ciuda unei duble vaccinări. Altcineva a fost infectat în ciuda primei vaccinări. Și tot așa, într-o numărătoare lungă și tulburătoare care confirmă că actualele seruri anti-Covid nu sunt nicidecum o garanție a protecției totale, dimpotrivă.

Cel care a explicat situația, într-o postare care a devenit imediat virală pe Twitter, a fost doctorul Giovanni Bergamini de la farmacia Calandra din Viareggio, care a fotografiat perfect starea actuală a epidemiei din Italia.

Vaccinați pozitivi

În filmulețul publicat pe rețelele de socializare, Bergamini este văzut trecând în revistă testele de pacienți pozitivi care au fost deja raportați autorităților sanitare: „Bună ziua, situația este aceasta: pozitiv, trei doze. Pozitiv, o doză. Pozitiv, o doză. Pozitiv, două doze…”.

Fraze care se repetă iar și iar în timp ce medicul acumulează din ce în ce mai multe analize pe cărturarii din fața lui, toate cu același rezultat în ciuda vaccinărilor primite de cei direct implicați.

92% dintre cei pozitivi la Covid sunt persoane cu doză dublă sau triplă de vaccin și cu pașaport sanitar. Mario Draghi a mințit când a spus: „Cu pașaportul sanitar există garanția de a te regăsi printre oameni care nu sunt contagioși!”

Doctor Giovanni Bergamini, farmacia Calandra din Viareggio

92% din pozitivi sunt vaccinați

La sfârșitul videoclipului, când se termină în sfârșit numărătoarea tristă a infectaților, rezultatul este la îndemâna tuturor: trei persoane nevaccinate au fost testate pozitiv pentru Covid în interiorul farmaciei.

Un morman de cel puțin douăzeci de teste de persoane care au primit în schimb. diverse inoculări ale tratamentelor împotriva virusului, sunt toate la rândul lor infectate.

„Nu fac comentarii – conchide medicul – spun doar ceea ce văd”. În total, 92% dintre pozitivii înregistrați în zonă ar fi primit cel puțin două doze, unele chiar trei.

Senator italian moare de Covid, era contra vaccinului: „Pandemia, isterie ridicolă”

Care Green Pass???

O secvență care a făcut imediat înconjurul rețelelor de socializare, dezlănțuind furia acelor italieni care încă se opun unor forme de restricții precum Green Pass, menit să facă viața imposibilă celor care nu au trecut încă vaccinarea.

Italia, mască obligatorie în aer liber, Green Pass redus de la 9 luni la 6 luni

„La ce folosește să șantajezi cetățenii și să-i forțezi să se vaccineze dacă acesta este rezultatul?” întreabă un utilizator. „Și slavă Domnului – adaugă altul – că ne-au promis că cu pașaportul sanitar vom avea garanția de a ne regăsi printre oameni care nu sunt contagioși”, scrie ilparagone.it.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 172 In medie: 4.3]
victor socaciu

Victor Socaciu a murit la 68 de ani. „O inimă mare a încetat să mai bată”

romani italia bani acasa

Banca Italiei: Românii au trimis acasă 604 milioane de euro anul trecut