in

Mădălina Ghenea, premiată la Festivalul de Film de la Veneția. Apariţie incendiară a româncei pe covorul roşu

Mădălina Ghenea (34 de ani) a fost premiată la Veneția, în cadrul festivalului de film care se desfăşoară în aceste zile. Actrița, care a primit un rol în pelicula The House of Gucci, a făcut senzație pe covorul roșu în cea de-a cincea zi a festivalului. 

„Seara trecută am fost premiată în timpul Festivalului de Film de la Veneția și am fost atât de emoționată încât mi-am scăpat premiul pe scenă. Prietenii mă numesc domnișoara Bean (n.r aluzie la Mister Bean) deoarece sunt o persoană neîndemânatică, împărtășesc asta cu voi pentru că știu că astfel de lucruri nu apar pe pagina mea. V-ar plăcea să mă vedeți când scap trofeul?”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram.

Tineri dansatori români, premiați la un concurs prestigios la Roma, câștigători la categoria de vârstă

Îmbrăcată într-o rochie neagră, superbă, semnată Zuhair Murad, Mădălina Ghenea a întors toate privirile pe covorul roșu, cu decolteul său generos și rochia care îi evidenția picioarele lungi.

Actrița este implicată într-un proiect cinematografic mare, după ce a filmat alături de Al Pacino și Lady Gaga în „The House of Gucci”. Ghenea va juca în rolul Sophiei Loren, iar lansarea filmului este anunțată la finalul acestui an. 

Festivalul de Film de la Veneția se desfășoară în perioada 1-11 septembrie, iar din juriu face parte și regizorul român Alexander Nanau.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
roman ranit santier Salerno

S-a prăbușit planșeul, român de 52 de ani grav rănit pe un șantier din provincia Salerno – VIDEO

echipa romaniei campioana table

Trei români din Italia au câștigat titlul la campionatul WBGF. ”Niște băieți minunați”