in

Italia, îngrijitoare română judecată:”A înșelat bătrânul pe care îl îngrijea cu 2 milioane de euro”

Italia, îngrijitoare română judecată. Potrivit membrilor familiei și procuraturii din Varese, menajera a profitat de un bărbat de peste 80 de ani (care între timp a decedat), luându-i polițe de asigurare, bunuri imobiliare și mulți bani. A fost trimis în judecată pentru înșelarea unei persoane incapabile, scrie laprovinciadivarese.it.

Citiți și: Italia, îngrijitoare română condamnată la închisoare, și-a abandonat bătrâna în casă: ”Pierdeam avionul!”

Italia, îngrijitoare română judecată

Ea este acuzată că a înșelat un bătrân pe care îl asista în Tradate, delapidând bunuri în valoare de peste două milioane de euro. Cu această acuzație, o menajeră româncă de 47 de ani a fost trimisă în judecată pentru înșelăciune de persoană incapabilă.

Faptele au fost raportate la Parchetul din Varese de către familia bărbatului, un bărbat de peste 80 de ani, care între timp a muritt. Potrivit rechizitoriului, menajera l-ar fi determinat pe bătrân să îi dea o poliță de asigurare de viață în valoare de 500.000 de euro și un imobil în România, precum și să includă în testamentul său o casă deținută de bărbat în Tradate. De asemenea, menajera ar fi retras bani în valoare de aproximativ 600.000 de euro.

Acuzații și circumstanțe cu siguranță grele, deși apărarea femeii are o carte pe care intenționează să o joace. Avocatul româncei susține că, întrucât bătrânul este decedat, acesta nu a putut fi audiat în legătură cu acuzațiile care i se aduc și că nu se poate stabili care a fost relația dintre el și femeie.

Poate că bărbatul era cu adevărat și mai ales foarte îndrăgostit de străină, atât de îndrăgostit încât a fost foarte „generos” cu ea. Pe de altă parte, familia și parchetul susțin că bătrânul nu era în stare psihică bună pentru a alege liber să doneze bunuri și bani. De aici și acuzația de înșelare a unei persoane incapabile: cazul va fi rejudecat pe 2 mai, când a fost programată prima audiere la tribunalul din Varese.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4]
ucis iubita palermo

Tragedie în Sicilia, anunțată pe Facebook: un bărbat și-a ucis fosta iubită cu un bisturiu, apoi s-a sinucis

Doi tineri români i-au înmânat Papei Francisc un tablou: „Venim din grădina Maicii Domnului”