in

Veneția, femeie ucisă de soț cu o sticlă de vin spumant, crima a avut loc în fața unuia dintre copii

ItaliaVeneția, femeie ucisă de soț cu o sticlă de vin spumant. A fost ucisă de partenerul ei într-un apartament din San Stino di Livenza, în provincia Veneția. Crima a avut loc la începutul după-amiezii: presupusul criminal, Giuseppe Pitteri, a folosit un obiect contondent pentru a-și ucide soția, Cinzia Luison, o coafeză de 60 de ani din Pramaggiore.

Când salvatorii au ajuns la casă, femeia era deja moartă. Primele examinări criminalistice au confirmat că arma crimei a fost o sticlă, mai exact o sticlă de vin spumant. Alarma a fost dată de soțul ei, în vârstă de 65 de ani, care a sunat la 112 și a așteptat poliția la locul faptei, scrie corrieredelveneto.it.

Ajuns imediat la fața locului, carabinierii l-au transferat pe bărbat în cazarmă. Potrivit unui vecin, cea mai mică dintre cele două fiice ale cuplului se afla în casă în momentul crimei. Vecinul a auzit-o pe tânăra, în vârstă de 22 de ani, țipând în hohote.

Citește și: Bergamo, își ucide partenerul și apoi mărturisește: „Am obosit să fiu bătută, nu-mi vine să cred că l-am înjunghiat”

Veneția, femeie ucisă de soț cu o sticlă de vin spumant

Incidentul care a avut loc pe Corso del Donatore este investigat de militarii comandamentului provincial din Veneția: la locul tragediei au intervenit soldații de la postul local și colegii lor de la unitatea de investigații.

Victima, mamă a două fiice în vârstă de 26 și 22 de ani, era considerată o coafeză excelentă, atât de mult încât câștigase mai multe premii în trecut și fusese inclusă în ghidurile de specialitate: salonul ei este considerat printre primele 200 din Italia, din peste 80 de mii analizate. În fața apartamentului în care a avut loc, sosesc numeroase cunoștințe ale cuplului.

Comunitatea șocată

Primarul din San Stino, Matteo Cappelletto, a vorbit despre consternarea orașului: „Comunitatea este în stare de șoc pentru o tragedie absolut inexplicabilă, într-o familie de care nu am auzit niciodată că ar putea exista neînțelegeri”.

„Cunoșteam victima din vedere”, a adăugat el: „Casa se află la doar câteva zeci de metri de primărie; Cinzia și cu mine ne salutam adesea în barul de sub casă. O cunoștință superficială, dar care mi-a permis să-i apreciez zâmbetul și marea ei bunătate. Cu soțul ei, întâlnirile au fost mai sporadice”.

Cu toate acestea, activitatea Cinziei a fost cea care a făcut-o cunoscută și apreciată în San Stino: în 2021, ea a câștigat primul loc în clasamentul italian la Aveda Masterjam, desfășurat la Londra. Imediat după crima din fața casei femeii, zeci de persoane care o cunoșteau sau care erau clienți ai magazinului ei au venit în față pentru a-i aduce un ultim omagiu ideal Cinzei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 81 In medie: 4]

I se face rău pe neașteptate, Alberto moare în fața prietenilor săi

meloni amenintari

Italia, amenințări adresate Giorgiei Meloni: ”Este nevoie de moartea ta și a fiicei tale”. Poliția intervine