in

Bergamo, își ucide partenerul și apoi mărturisește: „Am obosit să fiu bătută, nu-mi vine să cred că l-am înjunghiat”

Și-a ucis partenerul care o bătea, arestată pentru omor –
Sandra Fratus este acuzată de ucidere voluntară agravată de conviețuire: și-a ucis partenerul în vârstă de treizeci de ani după ce acesta a bătut-o pentru a n-a oară. „M-am săturat să fiu bătută”: spune Sandra Fratus , femeia în vârstă de 51 de ani care locuia în Morengo, un municipiu din provincia Bergamo, acuzată că și-a ucis partenerul de treizeci de ani .

Crima a avut loc în casa lor în seara zilei de vineri, 25 noiembrie 2022. Femeia de 51 de ani l-ar fi înjunghiat în piept.

Ernest Emperor Mohamed a murit la scurt timp după. Pentru ea, judecătorul de cercetare preliminară Lucia Graziosi a validat măsura închisorii.

Femeia va trebui acum să răspundă pentru acuzația de crimă agravată de conviețuire . „Nu am vrut, m-a lovit, îl iubesc” : le-a spus ea carabinierilor care i-au observat o vânătaie sub ochiul drept și zgârieturi pe antebrațe.

Anchetatorii au observat, de asemenea, semne atribuibile unor evenimente violente anterioare acelei zile. Procurorului Emma Vittorio, femeia i-a spus că partenerul ei – care era adesea beat – a umilit-o și a jignit-o. I-a spus că e bătrână și că îl dezgusta.

Încercarea de a-l salva

Violența psihologică a mers mână în mână cu violența fizică. Relația lor a durat cinci ani și trăiau împreună din mai. Potrivit poveștii lui, chiar intenționaseră să se căsătorească atât de mult încât cu o zi înainte de crimă au mers să vadă o casă.

În timpul unui litigiu, femeia – care ar fi fost sub influența drogurilor – ar fi apucat cuțitul de pe masă și l-ar fi lovit. Atunci fiul a sunat la 118. Mama și fiul făceau pe rând masaj cardiac bărbatului, urmând instrucțiunile personalului sanitar, dar inutil. O autopsie pe cadavrul bpărbatului de treizeci de ani va fi efectuată pe 5 decembrie 2022, relatează fanpage.it.

Marche, își ucide mama cu foarfecele, apoi îi dă foc. Bărbatul avea probleme psihice și nu-și luase medicamentele

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3]

Coaliția de guvernare din Italia a blocat furnizarea de armament către Ucraina

badante salarii

Italia, salariile pentru badante, îngrijitoare casnice și babysitter vor crește de la 1 ianuarie: 2.000 de euro mai mult pe an