in

Marche, își ucide mama cu foarfecele, apoi îi dă foc. Bărbatul avea probleme psihice și nu-și luase medicamentele

Își ucide mama cu foarfecele – Oroare la San Severino Marche. Un bărbat de 56 de ani și ucis mama cu foarfecele și apoi a încercat să ardă cadavrul. Bărbatul se afla de ceva vreme în tratament pentru probleme psihice și se pare că, în urma febrei pe care o avusese în ultimele zile, nu-și luase medicamentele psihotrope.
>>> Oroare la Gabiano: și-a ucis mama după o ceartă și a băgat-o într-un sac de gunoi: ”Am făcut un lucru rău”

Își ucide mama cu foarfecele

Mai întâi a lovit-o cu foarfecele, a ucis-o, apoi a încercat să-i dea foc. Atacul din dormitor a continuat în baie. Teribilul matricid a avut loc ieri în San Severino Marche. Victima este Maria Bianchi, 84 de ani, ucisă de fiul ei, Michele Quadraroli, în vârstă de 56 de ani, arestat de carabinieri, în timp ce se afla încă în casă și în stare de șoc. Cei doi au gestionat împreună un bar la parter.

Pe fondul tragicului eveniment, problemele psihice ale bărbatului de 56 de ani , care era de ceva vreme în terapie cu psihotrope, dar care nu manifestase niciodată un comportament agresiv. Psihiatrul bărbatului a fost cel care a tras alarma, care l-a auzit la telefon și a avertizat poliția.

Anchetatorii încearcă acum să înțeleagă ce a declanșat violența împotriva mamei în vârstă, poate faptul că nu-și luase medicamentele. Se pare că bărbatul de 56 de ani era bolnav, se lupta cu gripa sezonieră, iar barul era închis de vinerea trecută.
>>> Crimă violentă în Treviso, fiul și-a omorât mama tăindu-i gâtul cu cuțitul: ”Veniți, am omorât-o”

Mama și fiul, conform cunoștințelor și prietenilor, nu avuseseră niciodată probleme de conviețuire în ultima perioadă, iar mama ținea foarte mult la fiul ei care avusese anterior un istoric de droguri. Bărbatul a fost supus interogatoriului, care a durat până seara târziu.

O dramă care a marcat profund întregul oraș: mulți îi cunoșteau pe cei doi, proprietari ai Barului Maria Bianchi (cunoscut de mulți drept „Da Maria”), la colțul dintre via Dante Alighieri și via Raffaello Sanzio. „ Orașul este în stare de șoc – a recunoscut primarul Rosa Piermattei – suntem pierduți. Această familie nu apelase niciodată la serviciile noastre sociale”, relatează fanpage.it.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
tragedie ancona

Tragedie pe autostradă la Ancona! Un camion condus de un român s-a răsturnat peste o ambulanță: a omorât șoferul, pacientul și a rănit grav un voluntar

Români arestați la Corchiano: complet beți, au spart ușa casei cu mașina și au înjunghiat un bătrân. Acesta a rămas viu ca prin minune – FOTO