in

Oroare la Gabiano: și-a ucis mama după o ceartă și a băgat-o într-un sac de gunoi: ”Am făcut un lucru rău”

Oroare la Gabiano, Italia: Și-a înjunghiat mortal mama, apoi a băgat-o într-un sac de gunoi și a lăsat-o pe podea. Apoi s-a dus la carabinieri pentru a povesti crima odioasă pe care o comisese cu puțin timp înainte. ‘Am făcut un lucru rău’, le-a spus Antonio Cometti, în vârstă de 25 de ani, carabinierilor de la secția din Gabiano, un orășel de la periferia orașului Alessandria, scrie torino.corriere.it.

‘Mi-am ucis mama. Am înjunghiat-o. Am lăsat-o în casă. Pe podea”. O mărturisire făcută comandantului postului din sat, care îl cunoștea pe tânăr încă de când era copil. Când l-a văzut purtând în continuare hainele murdare și pline de sânge, l-a așezat jos și l-a convins să mărturisească crima. Cuvinte pe care militarii le-au ascultat înainte de a merge în apartamentul aflat la doar câțiva metri de gară.

Delir la Treviso, un tânăr și-a ucis tatăl cu o rangă apoi i-a tăiat gâtul cu cuțitul: ”Mă persecuta”

Oroare la Gabiano, Italia: Și-a înjunghiat mortal mama

Când au ajuns la apartament, macabra descoperire: femeia era fără viață. Marina Mouritch, în vârstă de 53 de ani, de origine lituaniană, o casnică sosită în Italia cu ceva timp în urmă, era întinsă pe podea, în bucătărie, închisă într-un sac de gunoi care nu lăsa să i se vadă decât picioarele.

Tânărul o înfășurase probabil în acel sac, într-o încercare disperată de a se debarasa de cadavru. Conform planului său, ar fi încărcat-o în mașina femeii, ar fi parcat-o în fața casei și apoi ar fi aruncat-o într-o pădure de pe drum. Dar nu a ajuns la timp și, probabil cuprins de remușcări și de teama de a fi descoperit, a decis să se ducă la cazarmă.

Incidentul este investigat de militarii companiei Casale Monferrato, comandată de căpitanul Valerio Azzone. Aceștia vor trebui să clarifice fiecare aspect al afacerii și ce l-a determinat pe tânăr să își ucidă mama.

Băiatul suferea de depresie

Ancheta este coordonată de Parchetul din Vercelli. Potrivit celor reconstituite până în prezent, băiatul suferea de depresie și era tratat de medicii de la Centrul de sănătate mintală Casale Monferrato Asl. El lua droguri de ceva timp și era urmărit de psihiatri, dar nu era considerat periculos pentru sine sau pentru ceilalți și, prin urmare, locuia acasă cu tatăl său Pasquale, care nu era acasă miercuri după-amiază, și cu fratele mai mic al băiatului.

Crima ar fi avut loc la finalul unei dispute violente între mamă și fiu din motive banale. Era ora 14.30 și nimeni din micul sat Gabiano nu a auzit nimic. Nici țipetele dintre cei doi, nici apelul femeii pentru ajutor, asupra căruia s-a năpustit fiul.

După ceartă, băiatul ar fi luat dintr-un sertar un cuțit de bucătărie cu lama netedă de 30 de centimetri, găsit ulterior în apartament, și și-a lovit mama de mai multe ori. Tăieturi pe tot corpul. Lovituri aplicate la încheieturile mâinilor și brațelor, de care femeia ar fi încercat și ea să se apere. Lovitura de cuțit fatală, tânărul ar fi înjunghiat-o în cele din urmă în gât. Apoi, tânărul ar fi părăsit locuința.

Tatăl său a fost cel care a găsit cadavrul când a deschis ușa.

El este încă în stare de șoc pentru ceea ce s-a întâmplat. „Nu știu ce s-ar fi putut întâmpla”, le-a spus el anchetatorilor. „Nu au existat avertismente cu privire la această tragedie. Nu mă așteptam la așa ceva.”

Tânărul a fost arestat și dus la închisoarea din Vercelli. Nu au existat rapoarte anterioare de rele tratamente între membrii familiei și nici nu au fost raportate certuri. S-a dispus efectuarea unei autopsii pe corpul femeii, care va fi efectuată în următoarele ore, în timp ce apartamentul, în care carabinierii și-au continuat ieri investigațiile, a fost confiscat și se află la dispoziția anchetatorilor.

‘Întotdeauna a fost un tânăr timid și rezervat’, spun vecinii familiei Cometti, ‘În trecut, luase parte la diverse activități de voluntariat. Nimeni nu se aștepta la un gest atât de teribil”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Ziua Națională a României la Roma, cu invitați speciali copii români din Ucraina. Giorgia Meloni va fi premiată

Robert Constantin Varaticeanu ceasornicar Gaiarine Treviso

Treviso, un ceasornicar român celebru a pus pe fugă trei bandiți: „S-au făcut că cer ajutor la unu dimineața”