in

Tragedie pe autostradă la Ancona! Un camion condus de un român s-a răsturnat peste o ambulanță: a omorât șoferul, pacientul și a rănit grav un voluntar

Italia Tragedie pe autostradă la Ancona! Aceasta a avut loc la o intersecție a autostrăzii A14, la Falconara Marittima: camionul s-a răsturnat și a strivit vehiculul Crucii Roșii. Șoferul vehiculului de salvare avea 28 de ani și se numea Simone Sartini, scrie corriere.it.

Italia, ”panino” cu două cuie în interior, un bărbat a ajuns în sala de operație în stare critică

Tragedie pe autostradă la Ancona!

Un camion cu remorcă condus de un șofer român s-a răsturnat luni, 28 noiembrie, la Falconara Marittima (Ancona) și a strivit o ambulanță a Crucii Roșii și un autoturism care circulau pe banda opusă, la intersecția dintre stația de taxare Ancona Nord și drumul SS76. Bilanțul este grav: doi morți și un rănit grav.

Cele două persoane ucise sunt șoferul vehiculului de urgență, Simone Sartini, în vârstă de 28 de ani, și pacientul (83 de ani) care era transportat în el. O a treia persoană, un voluntar de la Crucea Roșie, a fost grav rănită, în timp ce șoferul autocamionului, un român de 30 de ani, nu este rănit, dar este în stare de șoc. Șoferul celeilalte mașini, un bărbat în vârstă de 60 de ani din Ancona, a fost, de asemenea, în mod miraculos nevătămat.

Șoferul român, cercetat pentru dublu omor rutier

Procurorul din Ancona Valeria Cigliola a deschis un dosar pe numele șoferului camionului, un român de 30 de ani. Românul este acuzat de omor rutier agravat de moartea a două persoane și rănirea unei a treia.

Vehiculul, încărcat cu baloți de fân, s-a răsturnat într-o curbă, lovind mașina din sens opus. Accidentul a avut loc într-un punct înclinat al intersecției, unde există o curbă strânsă. În interiorul camionului se aflau 250 de tone de baloți de fân, care s-au deplasat la viraj afectând echilibrul vehiculului. Camionul nu era complet încărcat și, prin urmare, a existat loc pentru ca baloții să se deplaseze înăuntru. Poliția rutieră va trebui să cerceteze și ancorajele mărfurilor transportate și dacă acestea corespundeau reglementărilor în vigoare.

Operațiunile de recuperare a celor două victime, care au rămas blocate între fiarele contorsionate, au durat ore întregi.

La Crucea Roșie din Ancona, voluntarii sunt consternați și își amintesc de Simone ca fiind „un tip vesel, foarte serviabil și scrupulos în munca sa”. Profundă tristețe și condoleanțe familiilor victimelor din partea voluntarilor și managerilor locali ai Crucii Roșii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 2]

Accident rutier la Volpiano: a murit o femeie de origine română de 34 de ani

Marche, își ucide mama cu foarfecele, apoi îi dă foc. Bărbatul avea probleme psihice și nu-și luase medicamentele