in

Accident rutier la Volpiano: a murit o femeie de origine română de 34 de ani

Româncă moartă în accident la Volpiano – Un accident de mașină dramatic a avut loc după-amiaza târziu în ziua de 26 noiembrie, în Corso Europa din Volpiano (Torino).
>>> Accident lângă Roma, român de 50 de ani spulberat de o mașină în timp ce mergea pe marginea drumului. La volan, un pensionar italian

Româncă moartă în accident la Volpiano

În accident a murit Anca Simina Calancea, de 34 de ani, de origine română. Victima tocmai își terminase tura de muncă și se afla în mașina unei colege. Sunt raportați alți doi răniți care au fost transportați în stare gravă la spitalul San Giovanni Bosco din Torino.

Ciocnirea a avut loc între un Nissan Qashqai și un Citroen DS3 Crossback, în jurul orei 18. La volanul Nissan se afla un bărbat de 48 de ani, Gilbert Renaldo Damian, tot de origine română, scrie La Stampa

Bărbatul pare să fi venit din Leinì și se îndrepta spre intrarea în drum.
>>> Miriam Ciobanu, tânărul de 23 de ani care a lovit-o și ucis-o este liber. „Alessandro Giovanardi poate lucra, dar nu iese noaptea”

Reconstituirea accidentului

Potrivit reconstrucției carabinierilor, accidentul a fost cauzat de neacordarea priorității: Rosella Rotella care conducea Citroenul tocmai intrase în Corso Europa când, din Leinì, îndreptându-se spre intersecția cu autostrada A4, a sosit Nissanul Quashqai. În urma impactului violent dintre cele două mașini, Nissanul a terminat apoi cursa pe un câmp. 

Salvarea a fost chemată imediat și a fost nevoie de intervenția pompierilor detașamentului Stura din Torino pentru extragerea răniților din mașini.

Una dintre cele două femei care se aflau în interiorul Citroenului a fost, în schimb, aruncată din vehicul și a murit la spitalul CTO din Torino. Anca Simina Calancea era originară din Reșița și locuia în Leinì. Lasă în urmă soțul și 3 copii.
>>> A fost arestat șoferul care a ucis-o cu mașina pe Diana Zaharie la Cassino și a fugit

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 2]
fontana del tritone

”Fontana del Tritone” din Roma va fi iluminată în culorile drapelului României, cu ocazia Zilei Naționale a României

tragedie ancona

Tragedie pe autostradă la Ancona! Un camion condus de un român s-a răsturnat peste o ambulanță: a omorât șoferul, pacientul și a rănit grav un voluntar